Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt remélem, hogy egyszer majd felfedeznek a nők és akkor majd értékelni fognak. Van esélyem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok extrovertált. :( De vannak jó tulajdonságaim.2021. márc. 21. 19:44
1/14 anonim válasza:
Milyen választ vársz egy ilyen kérdésre? De tudod mit?
Ezen ne múljon: van!
3/14 A kérdező kommentje:
:(
2021. márc. 21. 20:10
4/14 anonim válasza:
Persze. Ha teszel érte, akkor van esélyed.
5/14 anonim válasza:
Most őszintén, erre milyen választ kéne adnunk?
6/14 anonim válasza:
én is ilyesmiben reménykedtem nőként, de még nem történt meg
7/14 anonim válasza:
Ha egyész nap csak ülsz egyedül egy szobában, akkor biztosan nem fognak, hiszen alkalmat se adsz rá. Ha teszel is érte, akkor van rá esély, hogy találsz olyan nőt, aki fog értékelni.
8/14 anonim válasza:
A remény a legkínzóbb. Jobb ha elengeded és leveszed magadról ezt a tehert. Törődj bele és megkönnyebbül a fájdalmad.
9/14 anonim válasza:
"remélem, hogy egyszer majd" - ne ilyen passzívan állj hozzá, mert akkor soha nem lesz semmi. Ismerkedni kell! Jársz társaságba? Kolléganőid közt nem akad csinoska?
10/14 anonim válasza:
Hogy érted, hogy felfedeznek? Neked kell odameni. :D nem forditva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!