Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A budai nép is szenved a férfitöbblettől, ehhez az új számokhoz mit szótok?

Figyelt kérdés

Ma reggel Budára, a Széll Kálmán térre látogattam, hogy mintát vegyek abból, hogy a Buda férfiúi vajon mennyire szenvednek a nők hiányától.

Az eredmény nagyon hasonló mint a Pesti oldalon. 489 férfi és 217 nőt számoltam kb. 45 perc alatt, a metró megálló előtt. Azaz még mindig több mint 2-szer annyi a férfit mint nőt.

Hogyan lehetséges ez, hogy reggel, amikor munkába mennek sokan, akkor is ilyen arányt dobott a felmérésem?

2021. jún. 16. 12:47
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hiszel inkább a népszámlálási adatoknak? Le lehet bontani városokra, ha annyira érdekel (mert hogy a Moszkván ki jön ki a metróból az nem fedi Buda lakosságát, bárki mehet arra). Népszámlálási adatfelvételt normálisan végzik, nincs az, hogy elszámolod, nem vetted észre és csak a 40 alatti csinos nőket számítod nőnek.
2021. jún. 16. 13:17
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem hisz, mert nem képes elfogadni a valósát, helyette a saját otrzított szemüvegén keresztül kreál magának hamis megfigyeléseket.
2021. jún. 16. 13:23
 23/47 A kérdező kommentje:
Aki szerint ez kamu statisztika, legközelebb jöjjön velem és számoljunk együtt.
2021. jún. 16. 13:24
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

#23 Én elhiszem, hogy ennyit számoltál, viszont ez 2x annyi férfit jelent mint nőt. Ekkora különbség kiugrana a statisztikában is valahol.

Továbbra is azt állítom, hogy jobban járnál szekunder adatkutatással, mert azt statisztikailag ellenőrizték. Mi nem tanultunk róla, hogy hogyan kell adatgyűjtést végezni, vagy tisztítani az adatokat...

2021. jún. 16. 13:27
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

A statisztika mindig kamu.

Ugy alakitod ahogy kedved van.

Anno es a tanarunk mondta csak 1oraban magyarazta 😂

2021. jún. 16. 13:27
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Én ma a fvári kórházban voltam kontrollon es érdekes ott meg nőtöbblet volt, minden téren!

Még a katonák is nénik voltak! 😅

2021. jún. 16. 13:29
 27/47 A kérdező kommentje:
Legutóbb 2011-ben volt népszámlálás, azóta eltelt 10 év nőrabló turizmus ideje. A következő népszámlálásnál pedig már azt hazudnak amit akarnak, mert mát a KSH nem megbízható, felvásárolta a Fidesz, nem végeznek kutatásokat, hanem azt írják majd bele ami rájuk jó fényt vet.
2021. jún. 16. 13:29
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ott a bibi hogy a pasikat kb 60 évig számolja pasinak, nőnek meg csak az adidas cipő-farmersort-hátizsák egyenruhás, unikornis műkörmös, kezében energiaitalos és H&M szatyros, fején wishes 8 eurós Balenciaga replika bézbólsapis, pótcopfos lányokat számolja, úgy 23 évesig.
2021. jún. 16. 13:44
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként interjús közvéleménykutatást is végeztél? Gondolom igen, máskülönben honnan tudnád hogy szenvednek a budai férfiak a férfitöbblettől.

🙊😅

2021. jún. 16. 13:49
 30/47 anonim ***** válasza:
86%
Neked minek az élet?
2021. jún. 16. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!