Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A budai nép is szenved a férfitöbblettől, ehhez az új számokhoz mit szótok?
Ma reggel Budára, a Széll Kálmán térre látogattam, hogy mintát vegyek abból, hogy a Buda férfiúi vajon mennyire szenvednek a nők hiányától.
Az eredmény nagyon hasonló mint a Pesti oldalon. 489 férfi és 217 nőt számoltam kb. 45 perc alatt, a metró megálló előtt. Azaz még mindig több mint 2-szer annyi a férfit mint nőt.
Hogyan lehetséges ez, hogy reggel, amikor munkába mennek sokan, akkor is ilyen arányt dobott a felmérésem?
#23 Én elhiszem, hogy ennyit számoltál, viszont ez 2x annyi férfit jelent mint nőt. Ekkora különbség kiugrana a statisztikában is valahol.
Továbbra is azt állítom, hogy jobban járnál szekunder adatkutatással, mert azt statisztikailag ellenőrizték. Mi nem tanultunk róla, hogy hogyan kell adatgyűjtést végezni, vagy tisztítani az adatokat...
A statisztika mindig kamu.
Ugy alakitod ahogy kedved van.
Anno es a tanarunk mondta csak 1oraban magyarazta 😂
Én ma a fvári kórházban voltam kontrollon es érdekes ott meg nőtöbblet volt, minden téren!
Még a katonák is nénik voltak! 😅
Egyébként interjús közvéleménykutatást is végeztél? Gondolom igen, máskülönben honnan tudnád hogy szenvednek a budai férfiak a férfitöbblettől.
🙊😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!