Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennél, ha megismernél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha megismernél egy olyan pasit akinek a vagyona jelentős része bitcoinban van?

Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 09:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
De ez hogy derülne ki? Vagy a bitcoin cicák olyanok, mint a vegánok, így mutatkoznak be?
2021. jún. 14. 09:43
 12/72 anonim ***** válasza:

Nincs szükségem felelőtlen kisgyerekre

Ez a véleményem

2021. jún. 14. 09:43
 13/72 anonim ***** válasza:

Ha nem CSAK abban van, hanem stabil dolgokba is befektet, pl ingatlanba, és mellette jól fizető munkája van, vagy legalább valami épkézláb diplomája, akkor nem zavar. Minden más esetben igen, nekem nem kell olyan pasi, aki az egész vagyonát egy csettintéssel elveszítheti és még csak normális munkája sincs, ami biztos alapot adna bármikorra.

25L

2021. jún. 14. 09:50
 14/72 anonim ***** válasza:
Semmit, nem érdekel idegenek pénzügyei. Mit érek azzal, ha valakinek sok pénze van?
2021. jún. 14. 09:55
 15/72 A kérdező kommentje:

Egész vagyon és jelentős vagyon nem ugyanaz.

"De ez hogy derülne ki? Vagy a bitcoin cicák olyanok, mint a vegánok, így mutatkoznak be?" van olyan kapcsolat ahol a bemutatkozáson kivül is szoktak pl. beszélni...

2021. jún. 14. 10:03
 16/72 anonim ***** válasza:
Na de kapcsolatot kezdesz olyannal, akiről azt sem tudod, hogy bitcoinban van a pénze, és vehetünk-e közös házat?
2021. jún. 14. 10:12
 17/72 anonim ***** válasza:
Nekünk a vagyonunk jelentős része ha nem is bitcoinban, de cryptoban van. Már a házasságunk és a gyerekünk után került oda :D Semmivel sem nagyobb hazárdjáték, mint bármilyen más tőzsdei kereskedés, nyilván utána kell nézni, hogy milyen projektekbe fektetsz bele, mert tényleg sokat lehet bukni, de ha ésszel csinálja az ember és nem az összes létező pénzét teszi fel rá, akkor én ezzel nem látok problémát. Szóval ha szingli lennék, engem ez nem zavarna, sőt. Örülnék neki, mert most itt nagyban fogom a fejem, hogy bezzeg ha két éve veszek bitcoint...
2021. jún. 14. 10:18
 18/72 A kérdező kommentje:

"Na de kapcsolatot kezdesz olyannal, akiről azt sem tudod, hogy bitcoinban van a pénze, és vehetünk-e közös házat?"

Kapcsolat kezdéskor semmit se tudok a másikról. Az ismerkedés egy folyamat. Ugyanakkor a kérdés szerinti időben már tudom a bitcoinnal kapcsolatban a választ és azt is hogy lehetne e venni közös házast. Bár ez utóbbi bitcointól függetlenul is változhat.

2021. jún. 14. 10:26
 19/72 A kérdező kommentje:
17 hát igen kérdezhettem volna ugyanezt egy bitcoin fan csoportban is ahol nagyban helyeselnének, a nem bitcoin fan kriptósok meg ugyanugy szörnyülködnének, mint ezek itt...
2021. jún. 14. 10:28
 20/72 anonim ***** válasza:

"mint ezek itt..."

Na ez mindent elmondott rólad

Köszönjük szépen 😅😂

Akkor minek kérdezed "ezeket itt"?

Ereggy akkor a fajtádhoz.... Hülye gyerek 😂😂😂

2021. jún. 14. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!