Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok is akik évekig egyedül vannak?
Igen, de definiáld az "egyedül" szót. Nekem barátaimnak köszönhetően rengeteg top kategóriás lány ismerősöm van. Legtöbbnek nincs fix hapsija, max 1-2 hónap, de inkább az se már évek óta. De ez nem azt jeletni, hogy *egyedül* lennének (mint pl. én, aki 40 évesen még szűz). Ezeket a lányokat rengetegen dugják, valószínűleg többen is párhuzamosan (csak nem egyszerre :D).
Szerintem ronda nők is ugyanezt megtehetik, amit leírtam, max nem jóképű hapsikkal.
Biztosan vannak.
De a legtöbbnek ez saját döntése. Ergo ha akarna lehetne.
Nekem lassan az évtized is összejön viszonylag fiatal létemre.
Ha akarnám, lehetne. Persze. Olyan partner, amilyet senki nem kívánna még az ellenségének sem. Pusztán azért, mert szarul nézek ki és unalmas/semmilyen a személyiségem, még nem fogom elfogadni 20-30 évvel idősebb, alkoholista, láncdohányos, drogos, ápolatlan, munkakerülő, analfabéta, pszichés beteg, börtönviselt, kisebbségi stb. alakok közeledését.
15.
De még megyeszékhelyek többségében vagy a budapesti agglomerációban sem igazán ilyenek az emberek.
Faluban hemzsegnek az ilyen emberek, de a faluból általában menekülni szokás, mert a legtöbbjük sajnos "zsákutca" az átlagember számára. Viszont ettől még vannak akik szándékosan választják ezt az életet pl. földművelőként vagy ilyesmi.
Vannak bizony.
Évek óta egyedül vagyok, és rossz mert nem akarom elfogadni a magányt. Néha különösen fájdalmas időszakaim vannak.
A környezetemben nincs olyan férfi, aki komoly kapcsolatot szeretne, csak dugni akarnának... én meg attól nem leszek boldogabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!