Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak lányok is akik évekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak lányok is akik évekig egyedül vannak?

Figyelt kérdés
Olyan rossz hogy évek óta nem találok párt. Meg még úgy igazi kapcsolatom nem is nagyon volt.
2021. jún. 12. 14:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
25%

Igen, de definiáld az "egyedül" szót. Nekem barátaimnak köszönhetően rengeteg top kategóriás lány ismerősöm van. Legtöbbnek nincs fix hapsija, max 1-2 hónap, de inkább az se már évek óta. De ez nem azt jeletni, hogy *egyedül* lennének (mint pl. én, aki 40 évesen még szűz). Ezeket a lányokat rengetegen dugják, valószínűleg többen is párhuzamosan (csak nem egyszerre :D).

Szerintem ronda nők is ugyanezt megtehetik, amit leírtam, max nem jóképű hapsikkal.

2021. jún. 12. 15:50
 12/28 anonim ***** válasza:
34%
11 Attól, hogy dugathatnám magam pasikkal, még nem fogom mert nem vagyok ribi, köszi szépen. Vagy párkapcsolatban szexelek, vagy sehogy.
2021. jún. 12. 15:52
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan vannak.

De a legtöbbnek ez saját döntése. Ergo ha akarna lehetne.

2021. jún. 12. 16:09
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem lassan az évtized is összejön viszonylag fiatal létemre.

Ha akarnám, lehetne. Persze. Olyan partner, amilyet senki nem kívánna még az ellenségének sem. Pusztán azért, mert szarul nézek ki és unalmas/semmilyen a személyiségem, még nem fogom elfogadni 20-30 évvel idősebb, alkoholista, láncdohányos, drogos, ápolatlan, munkakerülő, analfabéta, pszichés beteg, börtönviselt, kisebbségi stb. alakok közeledését.

2021. jún. 12. 16:20
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
#14, valószínűleg valami vidéki falucskában élsz, legalábbis a szavak, amikkel jellemezted az ottani felhozatalt erre enged következtetni. Nagyvárosban/Budapest te is simán találnál magasan kvalifikált normális faszit. Lehet rondát kellene választanod, ha te is az vagy, de attól még találnál. Ebben egészen biztos vagyok.
2021. jún. 12. 16:29
 16/28 anonim ***** válasza:

15.

De még megyeszékhelyek többségében vagy a budapesti agglomerációban sem igazán ilyenek az emberek.

Faluban hemzsegnek az ilyen emberek, de a faluból általában menekülni szokás, mert a legtöbbjük sajnos "zsákutca" az átlagember számára. Viszont ettől még vannak akik szándékosan választják ezt az életet pl. földművelőként vagy ilyesmi.

2021. jún. 12. 16:33
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

Vannak bizony.

Évek óta egyedül vagyok, és rossz mert nem akarom elfogadni a magányt. Néha különösen fájdalmas időszakaim vannak.

A környezetemben nincs olyan férfi, aki komoly kapcsolatot szeretne, csak dugni akarnának... én meg attól nem leszek boldogabb.

2021. jún. 12. 16:33
 18/28 anonim ***** válasza:
7%
#16, 15 vagyok, érdekes amúgy, mert 14-es rövidke hozzászólása alapján nekem nem tűnik hülyének, de megkockáztatom még aluliskolázottnak se. Fura, hogy megrekedt egy vidéki faluban.
2021. jún. 12. 16:38
 19/28 anonim ***** válasza:
vannak, de ezalatt az idő alatt is éreztetik velük, hogy vonzóak, és ha akarnak, van lehetőségük szexelni is
2021. jún. 12. 17:22
 20/28 anonim ***** válasza:
69%
18: Vidéki kis falukban élnek többdiplomás emberek is, csak megsúgom. Pusztán mert oda születtek és lokálpatriotaként érzelmileg kötődnek a helyhez, vagy csak egyszerűen nem szeretik az "éjjel 3kor még buli van az utcán" életet és nyugalomra vágynak (sokan egyébként emiatt költöznek is Pestről vidékre).
2021. jún. 12. 17:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!