Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül vagy olyannal, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagy olyannal, akit nem szeretek?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik? Tudom, hogy türelem és majd jön az igazi meg hasonlók. De mi van ha nem?! Körülöttem mindenki párkapcsolatban van, és én is vágyom rá. Randizgattam, de egyik srác se volt olyan, akibe szerelmes tudnék lenni. Próbáljam meg eggyel közülük, aztán majd az idő eldönti, vagy maradjak - az is lehet, hogy örökre - egyedül? Légyszi ne gyertek azzal, hogy szegény srác, ő sem biztos, hogy szerelemből lenne velem.
2021. jún. 10. 00:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%

Nagyon sokan élnek olyan társsal együtt, akibe nem szerelmesek, vagy már elmúlt a szerelem. Aki itt a szegény srácozással jön, az még vmi álomvilágban élő tini lehet. A mindkét fél részéről beteljesülő szerelem nagyon ritka dolog. A legtöbb esetben csak az egyik fél rajong a másikért, vagy plátói szerelmek alakulnak ki.

Nekem pl sokadik alkalommal se jött össze a kapcsolat olyan férfivel, akibe igazán szerelmes voltam. De hiányzott már egy társ és összejöttem egy olyan pasival,aki nagyon belém szeretett. Minden téren nagyon jól kijövünk egymással. Ő a barátom, a szexpartnerem, mindenem, csak annyi, hogy nem érzek igazán szerelmet iránta. Viszont igazi szeretettel tudom szeretni. 18 éve együtt vagyunk, tényleg jól működik minden. Ha szerelmes is lettem volna, mára biztosan elmúlik. Sok szerelmes meg pár hónap vagy év múlva elválik.

És szerinted azok a párok szerelmesek egymásba, ahol pl csalják egymást, vagy hónapok óta nem szexelnek? Mert rengeteg ilyen is létezik. De itt gyk-n mindenki a rózsaszín fellegek közt jár és az igaz szerelemről álmodik.

2021. jún. 10. 07:53
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Csak azért ne gyere össze valakivel, hogy legyen valakid. Összetörnéd a szívét szegény srácnak.
2021. jún. 10. 08:03
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Igen, az összes szegény srác nagy szerelemben él a barátnőjével,azért járnak el mellette még csajozni. Szegény srácok.
2021. jún. 10. 08:12
 14/15 A kérdező kommentje:
#11 köszönöm az egyetlen értelmes, nem álszent hozzászólást.
2021. jún. 10. 08:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok fiúban. Én úgy döntöttem megélem a pillanatot, annyira amennyire lehet, mert jelenleg az élet nem ad jobbat. De addig kutatok majd amíg hozzám kegfelelő embereket nem találok, akiket egy egész életre magam mellett tudhatok majd és számíthatumk egymásra.
2021. jún. 12. 17:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!