Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg, akik 30-35 életévére teljesen rendben van az anyagi egzisztenciájuk, csak olyan férfiakat keresnek a nők interneten és azokat a férfiakat teljesen semmibe veszik, akiknek harminc egy néhány éves korukra nincs saját lakásuk meg autójuk???
9.
Amúgy én is nő vagyok és speciel pont ő bejőn külsőre is.
Szerintem mindenhol az!
Kedves kerdező, hogyan akarod elvinni a baratnődet mondjuk kirandulni stb? Nekem nagyon kiabrandito lenne, ha mindig csak az en kocsimmal mehetunk.
"És az akkora baj? Nem tudom, én ranezzek és egy olyan embert látok aki megnevettet és jól tudom magam érezni. Ez sztem sokkal fontosabb."
Igen, nekem a barátaim ilyenek. Akivel kapcsolatot szeretnék, az ilyen plusz külső, mert nem csak a kezét akarom fogni.
Igen, de a Nőket is meg lehet érteni. Rád nem lehetne családi életet alapozni
Persze, hogy meg lehet. Nem állítom, hogy nem jogos ez van.
A magam fajtának akkor lesz valami sansz, ha már lesz egy pofára ejtés, esetleg egy megcsalás aztán lejjebb adják kicsit. De ilyenkor nekem is feljön a kérdés, hogy ez így mennyire van rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!