Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 43 éves nőhöz hány éves férfi illik és hol találhatna olyat aki egzisztenciálisan is rendben van?
A barátnőmék szülei elváltak fél éve. Apu 50, anyu 44. Apukája normális csávó emberileg is, mellette a pénzügyi szektorban volt középvezető elég régóta (Fundamenta, Takarékbank, stb). Nem is elhízott, arcra okés, bár nem jóképű, mellette nyilván elegáns és ad magára.
Kb 1 hónap alatt talált barátnőt magának, amikor elkezdett keresgélni. Egy 40 körüli nővel jött össze, aki külsőre is elég rendben van, értelmes és amúgy van egy gyereke. Na ezt csak azért mondom, hogy a 35 feletti nők "álmai férfija" kb ennyi ideig szabad. Vagy házasságban/kapcsolatban él, vagy szabad és playboy életet él (több nőt élvez egyszerre), vagy ha elkezd ismerkedni, akkor nagyon rövid idő alatt talál valakit.
2-es. Hagyjuk már hogy jó nő! Szétnéztél már a 40+ női kategóriában? Vagy nézz csak szét az utcán ebben a korosztályban...
A jó nők kapcsolatban élnek, folyamatosan. Egy jó nőnek még ha rossz is a kapcsolata, van 'A', 'B' és 'C' verziója a további társas életére. Én még nem láttam jó nőt úgy, hogy "jajjj egyedül vagyok, kétségbe vagyok esve, mert nem találok senkit".
Jó nőknek jó pasijuk van. Akik meg itt sírnak nők hogy nincs senkijük, azok meg nem jó nők. Ennyire egyszerű! Bebacna ha egy jó nőnek kellene hajtania a pasikat. Már az első perctől tudják az érintett férfiak hogy felszabadult a hely, sőt, már akkor váltott jegyük van a jó nőhöz, amikor az még kapcsolatba van.
A gyk-s női közönsége, vagyis legalább a 90%-a nem jó nő. Közel sem.
43 ashoz egy 43- 50 es illik.
Ne álmodozz huszonévesekről,(mert gondolom azt sugallnád ezzel a kérdéssel ,hogy valami fiatal jólszituált pasi illene hozzád)mint a társkeresőkön szokás,mert egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!