Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 43 éves nőhöz hány éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 43 éves nőhöz hány éves férfi illik és hol találhatna olyat aki egzisztenciálisan is rendben van?

Figyelt kérdés

#randi1
2020. aug. 30. 16:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
50%
Ajajj narcistic alert! xD
2020. aug. 30. 19:39
 22/22 anonim ***** válasza:

16-os. Nem írtam sehol hogy én lennék Teréz anya. Előíteletről írsz, csak azt nem veszed észre, hogy te ítélkezel. Nekem az előítéletekkel semmi bajom sincs, azok azért vannak, hogy rácáfoljanak. Az előítélet egy teljesen egészséges dolog, a túlélés egy sarkallatos pontja. Ha Józsi a sarki kocsmában egy alkesz, aki veri a családját, nekem nem szimpatikus. Lehet neked az, nekem nem. Sem hogy alkesz, sem hogy agresszív. Viszont most kapaszkodj meg, engem érdekelnek az ilyen emberek. Pl. miért lettek ilyenek, hol siklott ki az életük. Egyébként én név szerint ismerem a cégnél a takarítónőket, én vagyok az aki 1-2 mondatot hozzájuk szól, vagy névnapjukon meglepem őket pl. egy tábla különleges csokival.

Én nem vagyok elszállva magamtól, nem érzem magam felsőbbrendűnek. Viszont réges-régen húztam egy rajtvonalat magam számara, és végig ettől a ponttól mérek mindent. A világom is a sajátom, próbalom kizárni azokat a dolgokat, amik nem illenek bele az elképzeléseimbe. Sosem voltam egoista semmilyen téren, nálam egy kapcsolat az egyenlőségről szól. Csak a szabad akaratot tartom elfogadhatónak, a kényszert, az álarcot elutasítom.

Sosem zavart hogy mit gondolnak rólam, engem a mennyiség nem érdekelt. Aki szeret mint barátot, partnert, és én is visszafelé, annak az ágyam odaadom és a földön alszom...

A fb-on 51 ismerősöm van, nem véletlenül.

2020. aug. 30. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!