Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem szép lány jobb ha nem is mutatja ki a szimpátiáját?
Megtetszett egy férfi, aki mostanában jár a munkahelyemre helyettesíteni.
A kolleganőm fényévekkel szebb arcra mint én, és észrevettem hogy az a férfi inkább vele szimpatizál.
Egyből elszégyelltem és szidni kezdtem magam, hogy mi a francért kellett ezt csinálnom.
Jól leégettem magam, mit akarok olyantól akinek nem tetszek....?
Már rá sem merek nézni arra a pasira, inkább elmenekülök a helyzet elől, mert elég megalázónak érzem vele a további találkozást.
Hogyan találjam meg azt, akinek én tetszem vagy legalább elfogadhatónak tart?
Hát, nekem is tetszett egy valóban nem szupermodell nő, aztán később kiderült, hogy amúgy (természetesen, már megint így jártam) van párja, mert amúgy személyiségre teljesen rendben van, sőt, igazából külsőre is, csak alapból nem a zsánerem. De ez utóbbin simán túllendültem volna, csak hát a fránya szerencsém, hogy mindig pont annak van párja, aki nekem bejön...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!