Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek el elgondolkodni azon, hogy nagyon nagy probléma lehet velem?
Hát... érdekes helyzet, tudom magamról, ugyanis így voltam/vagyok én is.
Különösebben nem jött be csak úgy senki, nem is érdekelt a téma. Azonban találkoztam egy lánnyal, és úgy hozta az élet, hogy na, mégiscsak összejöttem vele. Ettől függetlenül boldogan meglennék egyedül is, nem hiányozna egy kapcsolat egyáltalán.
Most ha itt a vonzalomnál kiesik az, hogy én mennyire lemélytorkoztatnám, vagy megszexelném őket.
Akkor én sem érzem azt minden lánynál.
Ilyenhez minimum látnom kell, hogy beszél másokkal a gesztusait, de inkább azt hogy beszél velem kettesben, mennyire jó fej, vicces (mert azért egy lánynál is fontos hogy vicces legyen).
Ösztön van bennem, hogy érdeklődjek a másik felől, de nem úgy hogy ő legyen a barátnőm, hanem beszélgessünk, aztán ha jó fej akkor beszélgessünk kétszer, vagy háromszor.
Aztán ha elvisel, meg én is elviselem őt sokáig, akkor lehet jók leszünk együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!