Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem lányokhoz szólna, ti mikor jöttök zavarba?
Tegyük fel hogy van egy fiú/férfi aki tetszik nektek, és elpirultok, zavarba jöttök. Nekem ez tiszta sor.
De akkor is zavarba jöttök, elpirultok ha az adott férfi nem tetszik? Tehát ,,unszimpatikus"??
Légyszíves a kérdésemre adjatok választ.
Nyugodtan írjatok, szavazzatok. Kiváncsi vagyok.
Olyan lehetőség miért nincs, hogy nem, akkor sem pirulok el, ha tetszik a férfi?
Amúgy kevés az információ is. Pontosan milyen esetre gondolsz? Ha bókol? Vag ha csak meglátom? Mert ilyen helyzetekben nem.
Én csak akkor pirulok el, ha hirtelen nagyon hülyén jön ki valami, vagy kiderül valami "ciki" dolog.
Olyan helyzetben is pirultam el, amikor egy kollégáról éppen beszélgettem egy másikkal, kicsit "nyitott" stílusban, azt hittük nem hallja senki, de pont megjelent a színen az érintett, és meghallott 1-2 foszlányt. Na, akkor éreztem, hogy az arcomba megy a vér (pedig egyáltalán nem tetszett az illető).
De nagyon nagyon ritkák az ehhez hasonló szituációk.
Annyira béna ez a kérés. Ha néz, és neked tetszik, miért nem mész oda és kezdesz el vele dumálni?
HA meg elég neked ha nézegetitek egymást, akkor nem kell ilyen deepre menni elvont dolgokkal, ha úgy se csinálsz semmit.
Válaszolva is: ha tetszik,zavarba jövök. De jöttem már zavarba más szituációktól is, aminek nem volt köze a tetszéshez.
Attól is zavarba jöhetek, ha épp odanézek, és látom, hogy valaki mereven bámul engem ( volt már ilyen)... Így érted már?
te azt akarod hallani, hogy 100% hogy bejössz neki, de ki a fene tudja ezt neked itt megerősíteni szerinted? Túl kevés az infó is.
Menj oda hozzá, mert egyre nagyobb lámaság lesz csak az egész.. Nem halsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!