Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó lépés ilyenkor?

Figyelt kérdés

Randiztam egy lánnyal. Csak 1-2 órára akartunk találkozni, de végül az egész napot együtt töltöttük. Nagyon jól éreztük magunkat, nekem életem legjobb randija volt, nagyon odáig vagyok a csajért. Randi után beszéltünk chaten, megegyeztünk, hogy mindketten szeretnénk a folytatást. Viszont napról napra egyre kevésbé írt, megnőttek a válaszidők. Ez nekem egy vészjel, szóval rákérdeztem, hogy akkor most mi a helyzet. Ekkor elmondta, hogy bejövök neki és szeretne még találkozót. Ennek ellenére nagyon nehezen sikerült vele leszervezni a következő randit, amit végül le is mondott. Vagyis átrakatta majdnem egy héttel későbbre.

Szerintetek keressem még, vagy törődjek bele, hogy csak nem mer visszautasítani?

2021. jún. 8. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy hetet még tudsz várni, addig meg nyilván keresd, ha ennyire oda vagy érte. Lehet, hogy csak te akarsz túl sokat, vagy nem fecsegős típus. Ennyire könnyen nem kellene feladni.
2021. jún. 8. 11:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne írogassál egész nap, mert teher. Egyébként igen, gyanús, de ezt az egy hetet még rászánhatod.
2021. jún. 8. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem csak lemondta, adott helyette másik időpontot. Szóval valószínűleg akarja a folytatást.

Te meg ne írogass neki túl sokat, keveset és érdekeset inkább. Ne mindennap, ha ő soká válaszol, tarts néha kis szünetet, hadd érdeklődjön ő is.

Nyugi, ne tapadj, ne sértődj be, legyen már egy kis férfias önbizalmad. Az vonzó. A tapadás, durci stb meg gyerekes.

2021. jún. 9. 08:05
 4/4 A kérdező kommentje:

"tarts néha kis szünetet, hadd érdeklődjön ő is."

Már el is tűnt szerintem

2021. jún. 9. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!