Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem hívnak el nők, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hívnak el nők, nem lépnek hozzám egyenesen, akkor nem vagyok annyira jó?

Figyelt kérdés

Olyannal szoktam találkozni, hogy valaki burkoltan jeleket küld, esetleg alkalmat teremt arra, hogy odamehessek, láttatni akarja magát.

Már amennyire a jeleket jól észlelem egyáltalán.

De olyan szinte soha nem történik, hogy egy nő konkrétan bepróbálkozik, egyenesen megmondja, hogy akar tőlem valamit, el akar hívni randizni, és hasonlók.

Ha igazán jó lennék, akkor ilyen egyenes próbálkozások is történnének gyakran?

Vagy ettől még tarthatnak jó pasinak, csak ennyire ragaszkodnak ahhoz, hogy a férfi kezdeményezzen, hogy ha valakit esetlegesen nagyon jónak gondolnak, akkor sem lépnek?

2021. ápr. 5. 19:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Én nem merek randira hívni férfit, hiába tetszik nagyon, nem megy, nem akkora az önbizalmam. Viszont jeleket küldök, hogy szeretnék ismerkedni.
2021. ápr. 5. 19:06
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Én is azt várom, hogy a férfi kezdeményezzen.
2021. ápr. 5. 19:08
 3/18 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy ez a megszokott elvárás, hogy a férfi kezdeményezzen, de ha olyan igazán jó lennék, akkor akadna legalább csak néhány nő, aki ez alól kivételt képez és kilépne a komfortzónájából, nem?
2021. ápr. 5. 19:11
 4/18 anonim ***** válasza:
32%
Igen.
2021. ápr. 5. 19:14
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Ritkán.
2021. ápr. 5. 19:14
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ milyen lányok vannak a környezetedben. A nagy többség nem fog kezdeményezni, legfeljebb jeleket küld, ha szívesen megismerne. Ritka az a lány, aki nyíltan odamegy hozzád. Én sem hívnálak el randizni, főleg ha nem is látom rajtad, hogy nyitott vagy erre. Inkább megvárom, hogy te kezdeményezz.
2021. ápr. 5. 19:20
 7/18 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező, amit elvársz, ahhoz nagyjából a férfiak felső 5-10%-ában kellene legyél, hogy ez viszonylag rendszeresen megtörténjen, hogy nők próbálkoznak be nálad.

Az hogy ez nem történik meg nem azt jelenti, hogy szar pasi vagy. Simán lehet a 20-30% környékén lévő helyesebb pasi vagy, aki egész sok nőnek tetszik, aki ha a fejében rendben lennének a dolgok, akkor tudna csajozni, de így hogy azt várod még ők menjenek oda így nem leszel sikeres.

2021. ápr. 5. 19:24
 8/18 anonim ***** válasza:
40%

"hogy egy nő konkrétan bepróbálkozik"

Ha egy idegen férfihoz odamegyek és beszélgetést kezdeményezek azért mert tetszik, ez már annak számít? :DDD

2021. ápr. 5. 19:29
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Inkább lemondok a nagyon jó pasiról, de akkor sem kezdeményezek. Jelet adok hogy szimpatikus, a többi tőle függ.
2021. ápr. 5. 19:33
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem férfias, ha nem a pasi kezdeményez, ráadásul elutasításnak veszem, ha nem fogja a jeleimet. Egy jó pasiról azt feltételezem, hogy meri fogni a jeleket és lépni rájuk, ha nem lép, akkor nekem az azt jelenti, hogy nem érdeklem, tehát lemondok róla.
2021. ápr. 5. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!