Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem hívnak el nők, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem hívnak el nők, nem lépnek hozzám egyenesen, akkor nem vagyok annyira jó?

Figyelt kérdés

Olyannal szoktam találkozni, hogy valaki burkoltan jeleket küld, esetleg alkalmat teremt arra, hogy odamehessek, láttatni akarja magát.

Már amennyire a jeleket jól észlelem egyáltalán.

De olyan szinte soha nem történik, hogy egy nő konkrétan bepróbálkozik, egyenesen megmondja, hogy akar tőlem valamit, el akar hívni randizni, és hasonlók.

Ha igazán jó lennék, akkor ilyen egyenes próbálkozások is történnének gyakran?

Vagy ettől még tarthatnak jó pasinak, csak ennyire ragaszkodnak ahhoz, hogy a férfi kezdeményezzen, hogy ha valakit esetlegesen nagyon jónak gondolnak, akkor sem lépnek?

2021. ápr. 5. 19:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
A nők általában a férfitól várják a kezdeményezést - nagy áltaéánosságban csak a top10-es pasik azok, akiknél rendszeresen kezdeményeznek nők. Attól, hogy nem szólítanak le, nem vagy ronda feltétlenül.
2021. ápr. 5. 19:44
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem tudom, én pont a top 10-es pasiktól várom el, hogy legyen annyi vér a pucájukban, ha akarnak valamit, azt jelezzék, főleg ha alkalmat is adtam rá.
2021. ápr. 5. 19:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem ettől lehetsz nagyon ronda, vagy nagyon jó pasi is. Én például nyúl vagyok, szóval tuti, hogy nem kezdeményeznék senkinél. Viszont vannak nálam vagányabb nők, de talán még mindig az a ritkább, aki nőként kezdeményez. Ha nagyon jól néz ki a pasi, akkor az ember hajlamos azt feltételezni, hogy biztos van barátnője, vagy ellenkezőleg, nem akar, csak végig dug mindenkit. Ezért lehet, hogy az a kevés se próbálkozik be.
2021. ápr. 5. 22:53
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha burkoltan jeleket kapsz, az már jelent valamit. A legtöbb férfi azt sem kap.

A nők többsége nem szeret kezdeményezni, viszont mivel a top pasi attól top pasi, hogy RENGETEG nőnek bejön, mindig lesznek nála, akik kezdeményeznek. Lehet, hogy épp olyan, aki neki nem jön be, például a 15 évvel idősebb főnöknője mászik konkrétan rá a céges bulin és rángatja be a nyakkendőjénél fogva az irodába, a fiatal jó csaj az csak vihogva megjelenik mellette és marhaságokat kérdezget, hogy merre van a dohányzó, vagy hülye célzásokat tesz, hogy nem-e mutatja meg neki, nehogy eltévedjen a hosszú folyosón...

A sima jó pasi attól jó pasi, hogy kapja a jeleket és így nem lesz lelkileg nyomorék, mert csak a nők mondjuk fele fogja őt visszautasítani.

Az átlag már alig kap jeleket, maximum ilyen bottal sem piszkálós 150 kilósoktól, ezért ő rengeteg csalódást kap az élettől, meg sokan csak az egzisztenciát, lakhatást, lelki szemetesládát vagy egyebeket látják bennük ezért még akivel működik is a kapcsolat is hamar kudarcba fullad.

Az átlag alatti, csúnya férfiak meg teljesen esélytelenek, már annak is örülhetnek, ha nem menekül tőlük nyíltan a lány, hanem megadja az elérhetőségét és csak utána tiltja le őket.

2021. ápr. 6. 03:16
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Nézd, nekem nőként olyan férfiak a vonzók, akikben van bátorság és kezdeményezőkészség. Akik mernek lépni. Olyan férfiak mellett érzem magam biztonságban. Bizonyára van nő, aki farkat növeszt és átveszi a szereped.
2021. ápr. 6. 08:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Tudod, a nők inkább csöndben szenvednek és várják, hogy a pasi jó helyen, jó időben, jó szöveggel közelítsen. Hiába tetszik neki a srác, inkább vár és vár, a másikra terhel dolgokat. Aztán elmúlik 30-40 és még mindig vár. Persze előveszi a nemi szerepeket meg a "nem az én dolgom" kártyát, mint önfelmentés, de 1 apró gesztust simán megtehetne.

Ha a pasi nem kezdeményez, mert mondjuk nem érti, nem veszi a jeleket (ugye a pasi varázsló, kitalálja mit akar a másik ember), akkor meg te vagy a vesztes, hogy nem olvastál a gondolataiban.

Én már azt sem várom el egy nőtől, hogy érdeklődést mutasson, nemhogy rám köszönjön.

2021. ápr. 6. 14:27
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
16-os, nekem eddig még mindenki vette a jeleket, akinek adtam jelet. Aki úgy hiszi, hogy nem vette észre a jeleimet, az rosszul hiszi, mert annak biztos, hogy nem is adtam jelet. Ezt azért mondom, mert eddig akinek jeleztem, az reagált is. Olyan volt, hogy valaki nagyon tetszett, de nem jeleztem neki vagy próbáltam titkolni a vonzalmam, de arra meg volt az okom. Ez mondjuk olyan jól sikerült, hogy azt hitte, utálom és ridegnek látott, de jobb volt így, szemtől szemben nem tudtam volna elutasítani és soha nem illettünk volna össze.
2021. ápr. 8. 17:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Cuki, jelezget.

Nem lenne felnottesebb dolog kimondani mit erzel?

2021. ápr. 8. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!