Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire láttok nagyobb esélyt? Az ő gyereke, vagy egy családtagjáé?
A munkahelyemen tavaly március óta folyamatos jelleggel Home Office van a járványra való tekintettel. Mielőtt ez bejött volna, az azt megelőző néhány hónapban egy 23 év körüli lány megnézett magának, véletlen meg is hallottam, hogy beszéli a kollégákkal hogy tetszem neki és szívesen megismerne, és folyamatosan jeleket küldött. Akkor lelkileg és testileg még nem hevertem ki korábbi rossz történéseket, ezért nem voltam nyitott annyira egy új kapcsolatra. Azóta viszont már igen, és így 15 hónap után várom, hogy újra összefussak vele most, hogy kezd visszaállni a rendes élet.
A bökkenő itt jön: felnéztem a közösségi médiában rá időnként (egyébként nem ismerősöm ott sem) és most nemrég profilképnek betett egy képet, hogy egy újszülött babát tart a karjaiban, előtte sokáig változatlan volt.
Azon gondolkodtam, hogyan lehet ez? Egyértelmű volt az érdeklődés 15 hónappal ezelőtt olyannyira, hogy kollégáknak beszélt róla, tehát nem hiszem, hogy kapcsolatban volt. Most pedig már babája lenne? Azt 9 hónap kihordani, tehát az után hogy még érdeklődött irántam, fél éven belül készítette volna?
Esetleg valamit nagyon félreértettem és egész végig párja volt, akivel már volt idő komolyra fordulni?
Vagy csak egy közeli családtag gyerekét fogja vajon? Azt miért tenné be a saját profilképének?
Mire láttok több esélyt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!