Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen telefontok van, a párotoké milyen? Ismerkedéskor számít/számított nektek ez?
Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 16:13
21/29 anonim válasza:
Ja, az ajfónosokkal szemben van némi előítéletem. Sok közöttük a wannabe, többnek látszani akaró.
22/29 anonim válasza:
Marhára nem érdekel. Mondjuk iPhone-t magamnak már nem vennék.
Sajna az iPhone lett a telefonok Mercije manapság, szerintem értitek mire gondolok.
23/29 anonim válasza:
Ne legyetek már ennyire szánalmasak. Telefon? Az mindenkinek van. Kocsi, lakás, pénz. Ez számít. Most az, hogy te csak egy telefont tudsz venni, meg erre vered magad, ez is mutatja, hogy nem vagy egy kategóriában a csajokkal, így inkább felejtsd el az egészet.
24/29 anonim válasza:
Hát nevessetek ki, de én a sajátomról annyit tudok, hogy xiaomi. Ameddig a másikat el tudom érni az adott telefonon, addig nekem holtmindegy
25/29 anonim válasza:
Most én képzelődöm, vagy tényleg k.rva drága egy iPhone12? (A Kérdező párjának az van.)
Nekem van egy (már használtan kapott) iPhone4s-em, két samsungom, az egyik ősöreg, a másik nem annyira, azt utálom (véletlenül sem azt csinálja, amit akarok), meg egy kis nokia butateló.
Párom meg nincs. :(
26/29 anonim válasza:
*Ja a két samsungot is használtan kaptam. Új okostelóm még nem volt soha.
27/29 anonim válasza:
25-26, lehet ezert nincs csajod? :)
Hidd el joparan megnezik am. De nem kell a dragasag. Egy iPhone 6s hasznaltan boven megfelel nekik.
28/29 anonim válasza:
Hát szép is lenne, ha emiatt nem lenne csajom. :))
Nő vagyok.
29/29 anonim válasza:
Exemnek iPhone5s-e volt. Valahogy nem éreztem, hogy emiatt el kéne hagynom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!