Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen telefontok van, a párotoké milyen? Ismerkedéskor számít/számított nektek ez?
Figyelt kérdés
2021. jún. 5. 16:13
11/29 anonim válasza:
Nekem Samsung S10+, a páromnak Xiaomi note9 pro.
Mégis miért számítana? 🤣
12/29 anonim válasza:
Amelyik nő Lumiát használ, azt azonnal feleségül veszem.
15/29 anonim válasza:
Ilyen: [link]
Amúgy nem lenne rossz egy ilyen dizájnú mobiltelefon, teljesen menő lenne, mint gyerekkoromban a "Süsü Keselyűk" rajzfilmben GG esetében aki zuhanás közben is tudta mobilként használni ezt a típust :D
16/29 anonim válasza:
Nekem Iphone, a férjemnek a privát Huawei, a céges neki is Iphone. Egyedül annyiban érdekel, hogy a 2 alma közt lehet sms-ben képet küldeni ingyen. 😄
17/29 A kérdező kommentje:
Nekem Xiaomi Mi 10T Pro van, páromnak iPhone 12 Pro, csomó dokumentumot,fájlt nem tudok megnyitni a telefonomon, amit átküldött, hiába konvertáltam más formátumba. Szóval emiatt gond, nem azért, mert státuszszimbólumot csinálnék belőle.
2021. jún. 5. 17:05
18/29 A kérdező kommentje:
És mielőtt valaki jönne vele: eszem ágában sincs emiatt szakítani, csak a telefonom fogom lecserélni iPhone-ra.
2021. jún. 5. 17:06
19/29 anonim válasza:
Pont tojok rá, hogy kinek milyen telefonja van, jobban érdekel, hogy jó-e az ágyban 🙃🙂😇
20/29 anonim válasza:
Én a vasalót szoktam megkérdezni.
Amúgy nem érdekel más telefonja. Nekem egy másfél éves redmi note van, és nem azért, mert nem tudnék drágábbat megengedni magamnak.
Bőven megfelel és inkább utazásra koltom a pénzem. Felőlem 5 éves telefonja is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!