Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen telefontok van, a párotoké milyen? Ismerkedéskor számít/számított nektek ez?

Figyelt kérdés

2021. jún. 5. 16:13
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
En elsosorban porszivo brand alapjan valasztok tarsat.
2021. jún. 5. 16:15
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Aki Nokia 3310-est használ, az előny, hátrány, vagy semleges?
2021. jún. 5. 16:17
 3/29 A kérdező kommentje:
Ne trollkodjátok szét a kérdésem, csak az válaszoljon, aki képes normálisan.
2021. jún. 5. 16:18
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Enyém egy 30e es huawei, nem tudom a pontos típusát. Bnőmnek fogalmam sincs milyen típusú a telefonja. Felnőttem már, nem a logók miatt vagyok a párommal.
2021. jún. 5. 16:20
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
nekem xiaomi redmi 8 van, a barátomnak nem tudom, de egyszer viccből összemértük, hogy melyik a nagyobb és ugyanakkora. amúgy pont nem érdekel hogy milyen a telefonja. sőt, még panaszkodtam is, hogy a pici ujjaimhoz túl nagy ez a telefon és nem szeretem. szóval anniyban befolyásolta a dolgot, hogy legalább adott egy pár perces beszédtémát :DDD
2021. jún. 5. 16:26
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Normális válasz: az nem normális akit a másik telefonja érdekel párvápasztáskor.
2021. jún. 5. 16:29
 7/29 anonim ***** válasza:
87%

Az enyém Samsung Galaxy A31, de hogy a barátomé milyen, azt meg nem mondom. Az biztos, hogy nem iPhone vagy Nokia, de ennél jobban nem tudnám leszűkíteni.

Sose érdekelt, hogy milyen telefonja van, annyira meg nem értek hozzá, hogy ránézésből megmondjam. Működjön rendesen, a többi nem tényező.

2021. jún. 5. 16:30
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy lassan 5 éves Samsungom van. Semmi baja, még csak nem is lassú. Úgyhogy nem tervezem lecserélni egyelőre. Pàromnak ennél is régebbi okostelefonja volt, az is Samsung, de mivel használhatatlan lett, így ebben az évben lecserélte egy újra. Egyikünk sem egy telefon rajongó. Telefonálunk meg netezünk rajta. Biztos nem eszerint keresek magamnak párt. :D Kit érdekel kinek milyen a telefonja. :D Mi ez a baromság már?

26N

2021. jún. 5. 16:32
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

perzse, ha elso randin meglatom, hogy nem egy 400 ezres csucsmodell van nala, azonnal felallok es otthagyom!

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

2021. jún. 5. 16:33
 10/29 anonim ***** válasza:
86%
Hogy te milyen vagy 7-es! Így mertél párt választani? Azonnal hagyd ott azt a férget!
2021. jún. 5. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!