Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nőként találhatok olyan férfit, akinek én vagyok a legszebb és teljesen "odavan értem"?
Múltkor egy ismerősöm kicsit becsiccsentve ódákat zengett a kövér, objektíven csúnyácska arcú barátnőjéről, olyan szépen beszélt róla, hogy direkt meghatódtam.
Velem (és nyilván rólam sem) nem beszélt soha ilyen szépen senki. Bár csak egy barátom volt még elég régen, hiába volt előnytelen külsejű és igénytelen, ő is folyamatosan kritizált.
Nem lehetetlen. Ismertem egy ronda csajt akkora egoval, hogy ő csalta évekig a jóképű, hűséges pasiját, és ment férjhez egy jómódú férfihez. Az exe meg még most is rinyál utána. Önbizalom kérdése.
73N
A gyakori rogyásig van ilyen férfiakkal, akik a csillagokat is lekamuzzák neked ha nőt lehet vele szerezni
Jó válogatást kérdező!
""odavan értem""
bocs. de te nem társat keresel. Hanem olyan valakit, akitől szépnek és egyedinek érezheted magad.
Ne másoktól várjál megváltást, hanem előbb magadat kezd el szeretni/elfogadni.
"Csak még legtöbbször a minimum átlagos barátnőimet sem becsülik meg, csúnyán bánnak velük, kritizálják őket"
azt ugye vágod, hogy a barátnőid választották azt a pasit? Semmi köze nincs a külsőnek stb. A kiscsajnak tetszett xy, aztán jön a pofára esés, hogy a pasi amúgy belül egy kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!