Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában pécsen találhatók a legszebb lányok?
Mármint nem a legtöbb szép lány. Mert az gondolom azért csak bp. De van egy haverom aki Pécsre költözött Pestről és azt mondja ott vannak szerinte az ország legszebb lányai meg szerinte Tolnába.
Nos neki nem tudom mi az ízlése, nekem pl ő nagyon tetszik: [link]
Csak azért a melle legyen nagyobb. Illetve ő már így kép alapján 30 éves is lehet. Legyen nyílván fiatalabb. És az arca is legyen az ritka nagyon szép. Meg ennél fiatalosabb, aranyosabb arca legyen. A haja igazából fenékig is leér mert találtam még képet róla.
Mielőtt valaki azt hinné, hogy személyiség jogokat sértek. Csak úgy leírom, hogy ez egy modell. Nem magyar! Tudtam volna olyan csajról is képet küldeni akit ismerek. És akkor láthattnátok fullra mire gondolok. De épp a jogsértés miatt nem küldök róla :D.
De ő nem arra felé lakik. Én pedig Debrecenben nagyon ritkán látok olyan lány. Haverom viszont sajnos olyan, hogy felszed egy csaj akármilyen jól nézz ki illetve akármilyen normális. Eléri nála, hogy ágyba vigye, utána ott hagyja. Azt mondta, hogy egy ilyen lány is csak arra kéne, még ha normális akkor is. Pedig ő már 20 éves. És azt mondta, hogy egy párkapcsolatban ő sosem szerelmes a lányba. Ebből a szempontból viszont nem bírom őt. Mert az ilyen srácok miatt. Gondolja azt sok lány, hogy mi erre akarjuk kihasználni őket. De a lányok között is akad bőven. Szebb, csunyább lány között aki felszines. És gyakran észre sem lehet venni időben!
:D "Szebb, csúnyább lány között, aki felszínes. És gyakran észre sem lehet venni időben"
Még szerencse, hogy rólad kiderül, hogy felszínes vagy :D küldtél egy gyönyörű modell csajt, de legyen nagyobb melle, meg fiatalabb, de a haja maradjon ekkora, na pont olyan csajra vágysz, remélem, hogy emellé neked is olyan testi adottságaid vannak, amik modellhez illőek.
A szépség relatív mindenhol vannak szép lányok én győri vagyok ott is rengeteg szép csaj van, de sokat járok Debrecenbe, mert párom böszörményi, és ott is elég szép lányt láttam már.. szerintem túl sok kritériumod van és akkor még a belső értékekről nem is beszéltél :)
Debrecen egyetemváros, nyilván vonzó a fiataloknak, butaság hogy nincs ott sok fiatal.
Egyébként full igazad van, Pécs a szép lányok gyűjtőhelye. Amint betölti a 18-at egy lány és szép, már költözik is oda, hogy aki szép lányt akar, csak ott kelljen nézelődnie.
Azért én is kíváncsi lennék hogy te hogy nézel ki, ha már ilyen 10/10-es csajról álmodozol.
Nem csak ezek a kritériumok. Nyílván örűlnék egy olyan barátnőnek. De össze jövök kevésbé szép csajjal is. Ha belsöre is szép.
Ennyit aki nem érti meg ennyiből azt nagyon sajnálom. Hol ott lehet olyan felszínes ember add ilyen választ. Amilyen a haverom is aki tényleg felszines. Mert neki nem, hogy jobban számítana a belső. Neki semmenyire nem számít. 06:06 Lehet igazából te sem jössz össze olyan lánnyal aki belsöre bejön. De külsőre átlagos. Csak azért jöttél ide, hogy tudjál mibe bele kötni :D. Meg nyaliz az embereknek, mert erre felé sok ilyen ember megfordul. És ezek miatt az emberek miatt gondolom azt, hogy te ilyen vagy. Mielőtt még elkezdennéd, hogy bántalak! Legalább a kérdésre válaszoltál. De arra nem, hogy Győrben több 10/10 csajt látsz e valamivel mint Debbe?! Persze lehet picit más az ízlésed vagy te nem veszed annyira észre a különbséget.
11:05 Debrecen talán a 20+ éves fiataloknak bejön. De tizenéves korosztálynak annyira nem. Egyrészt nincs benne semmi érdekes. Másrészt pl Győrben, Tattán jobb bulizási lehetőségek vannak/voltak.
Pécs már érdekesebb. De nem tudom, hogy 18 felett mért éppen oda költöznének legtöbben amikor van más hasonló város is. Akkor vajon a tinik számàra melyik lehet az a város ami ideális?!
06:06-os vagyok, biztosan nem jövök össze olyan csajjal, aki 10/10es kívül belül, mert lány vagyok :).
Igen szándékomban állt, ezért létezem, hogy belekössek mindenbe :D.
Lehetséges, hogy nem úgy látom a dolgokat, mint egy fiú és amúgy mindenkinek más a 10/10.
Szerintem nem lehet városra lebontani. Inkább kissebb részekre. Én például egy elég ratnya helyen vagyok :/.
Így vakon én inkább Debrecent mondanám, mert nagyobb, és inkább belvárosiasiabb feelingje van, de fogalmam sincs.
Ha az a kérdés, nem e szerint érdemes választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!