Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában pécsen találhatók a legszebb lányok?
Mármint nem a legtöbb szép lány. Mert az gondolom azért csak bp. De van egy haverom aki Pécsre költözött Pestről és azt mondja ott vannak szerinte az ország legszebb lányai meg szerinte Tolnába.
Nos neki nem tudom mi az ízlése, nekem pl ő nagyon tetszik: [link]
Csak azért a melle legyen nagyobb. Illetve ő már így kép alapján 30 éves is lehet. Legyen nyílván fiatalabb. És az arca is legyen az ritka nagyon szép. Meg ennél fiatalosabb, aranyosabb arca legyen. A haja igazából fenékig is leér mert találtam még képet róla.
Mielőtt valaki azt hinné, hogy személyiség jogokat sértek. Csak úgy leírom, hogy ez egy modell. Nem magyar! Tudtam volna olyan csajról is képet küldeni akit ismerek. És akkor láthattnátok fullra mire gondolok. De épp a jogsértés miatt nem küldök róla :D.
De ő nem arra felé lakik. Én pedig Debrecenben nagyon ritkán látok olyan lány. Haverom viszont sajnos olyan, hogy felszed egy csaj akármilyen jól nézz ki illetve akármilyen normális. Eléri nála, hogy ágyba vigye, utána ott hagyja. Azt mondta, hogy egy ilyen lány is csak arra kéne, még ha normális akkor is. Pedig ő már 20 éves. És azt mondta, hogy egy párkapcsolatban ő sosem szerelmes a lányba. Ebből a szempontból viszont nem bírom őt. Mert az ilyen srácok miatt. Gondolja azt sok lány, hogy mi erre akarjuk kihasználni őket. De a lányok között is akad bőven. Szebb, csunyább lány között aki felszines. És gyakran észre sem lehet venni időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!