Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a “középkorú” nők akik a válás után újra az “igazit” keresve tucatnyi pasival össze feküdtek, milyen bizalmat vagy tiszteletet, kapcsolati lehetőséget várnak?
Vagy azok akik azt se tudják megmondani hány pasival voltak, mert nem számolják, mert annyira felejthetőek voltak?
Akik a “szerelmet” keresve havonta , néhàny havonta cserélgetik a partnereiket, közben hangoztatják hogy csak komoly kapcsolatot keresnek! Tènyleg azt gondolják, hogy jóérzésű ember komolyan tudja venni ezek után ha azt mondja “szeretlek” vagy “jó veled” vagy egyáltalán össze áll ilyen mindenki nőjével? Ha dugni akar mondja azt, az teljesen tiszta, és akkor utána meglátja az ember hogy mi sül ki belőle ... de így szánalmas, nevetséges és visszataszító
Most már áruld el honnan vagy ilyen jól tájékozott a nők szexuális életéről és a kalandjaik számáról. (Egymást az ostoba teóriáitokkal hergelő incelfórumok nem számítanak, bocsi.)
Én pl egy ilyen kivénhedt lotyó vagyok az incel narratíva szerint. Majdnem 38 voltam amikor leléptem. Most már hosszabb ideje kapcsolatban vagyok, de a köztes időben volt némi ez+az. Egyik szexpartneremnek se mondtam soha olyanokat hogy te a második, ötödik, tizennegyedik vagy ebben a hónapban de ez gyenge eresztés mert naponta mással szoktam stb. Se azt hogy a válásom óta az első vagy aki horogra akadt. Nem ezzel szórakoztatjuk egymást (ugyanígy a pasik se flexelnek ezzel). Nálad amúgy is kiesik ez az opció mert nyilvánvalóan egy fröcsögő infantilis incel vagy, akárhány éves vagy, amilyen vehemenciával dühöngsz folyton a felnőtt emberek szexualitásán. Szóval, honnan a biztos infó a mindenkivel összefekvő középkorú nőkről? Merthogy nem első kézből az fix.
Na a lényeg: honnan tudja a férfi aki épp összejönni készül egy nővel (tökmindegy milyen célból), hogy arra tüzet kell okádni mert sok pasival szexelt már?
#24 Aha oké de remélem itt vagy minden nap, hogy butának hívd a nőket általánosító férfiakat.
Ha nem, akkor psssszt, nem akarom hallani.
32
Átfogalmazom: butaság lenne a részedről a gyk-n megjelenő kérdésekből bármilyen konklúziót levonnod a nőkről, vagy férfiakról. Abban egyetértek veled, hogy a nőket általánosító férfiak is buták. Remélem, te pedig egyetértesz velem abban, hogy ez fordított esetben is pont ugyanolyan rossz irány. ☺️
#31 pontosan az olyan nőktől mint te. Mivel te is épp most bizonyítottad hogy ilyen vagy.
Amúgy van aki bevallja , a normálisabb pontos számot tud/akar mondani, sok azt se tudja hány volt,
és van aki azt hiszi hogyha titkolja attól jobb színben tűnik fel...
Szomorú hogy olyan pasikkal feküdtél le akiket nem érdekel hogy múlt héten még más farkán voltál
Bár ha tényszerűen közölted hogy csak szex kapcsolatra van épp akkor szükséged akkor az teljesen rendben van. Azzal nekem sincs semmi bajom, mert az tiszta.
Nekem azzal van bajom hogy miközben azt mondja hogy kapcsolatot keres közben meg sorra fekszik le a hazudozó pasikkal akikről messziről ordít hogy csak szexet akarnak ezért azt mondják amit a nő hallani akar.
Örülök és irigylem hogy ki is tudtad élni magad és pár kapcsolatod is van.
#34 értő olvasás 😒
Szemléltetésképpen, hogy mekkora baromság a kérdésed, leírtam két szélsőséget, szerinted melyik vagyok? Lehet egyik sem? Bravo incelke.
És MÉG MINDIG: honnan tudná az ember - mi is nők - hogy akivel épp ismerkedünk az mit csinált tegnap vagy múlt héten? Nem téma!
Még mindig az a kérdés hogy amikor ismerkedünk akkor honnan kéne tudnunk hogy a kiszemeltünk férfifaló vagy skalpgyűjtő, ha nem mondja meg(!), könyörgöm 😒
#35 “Most már hosszabb ideje kapcsolatban vagyok, de a köztes időben volt némi ez+az“
De ha nem érted leírom mégegyszer , aki érdekes attól megkérdeztem.
Aki nem azt is. És a válaszok nagyon nagy része pontosan az amit te is leírtál magadról , azaz hogy egy hosszú rossz házasság után jön a több hónapi vadulás, majd a több hónapig tartó keresgélős szex...ez kb a 80%
De leírom mielőtt valami komment Huszár beszól, tisztelet a kivételnek
#37 egy 45 éves nőnél 7 partner nagyon kevés. Sőt...
Azért kíváncsi lennék hogy az az 5 mennyi idő alatt és hogy milyen körülmények között volt.
De ez már tényleg csak kíváncsiság ... mert 5 alkalmi partner vagy próbálkozás az semmi ebbe a korba.
30-50 partnereket nem vizionálok hanem nagyon sok ilyennel beszéltem! Azaz ők mondták. De a 20 körüli partner szám az alap.
És az se ritka hogy fogalma sincs hány volt vagy hogy néhány hónap alatt vagy egy év alatt több volt mint neked egész életedbe...az ilyenek miatt írtam ki a kérdést ...
#38 szomorú hogy ilyen igénytelen pasik vannak.
Amúgy jogod van hozzà hogy hetente cserélj partnert.
Ahogy nekem is hogy erről véleményem legyen. De mint írtam ha jó szexet keresel és ezt el is mondod akkor semmi gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!