Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisgyerekes 30-as anyukák válás után hogyan sikerült új párkapcsolatot kialakitani?
Úgy nincs sok, ha a gyereket viszed randira, azt ugye te is érzed?
Muszáj megoldani valahogy, hogy ennyi idő jusson magadra. Egy dolog, ha a pasit kiüldözöd a világból, de a gyereknek se tesz jót. Addig ne is tudja, hogy randizol, amíg nem fordul komolyra a dolog.
A férfi se a gyerekre kíváncsi, hanem rád. Veled akar beszélgetni, ismerkedni. Látni akarja benned a szexi nőt (is).
Ha ezt nem tudod megoldani, akár csak úgy is, hogy apás hétvégére teszed a randit, akkor egy kicsit ezt most hanyagolni kell. Ez van.
Babyszitter, más nem marad. Én is úgy sajnálom rá a pénzt, meg lenne jobb helye, de megkattannék ha nem lehetne egy kis időm magamra ami néha randi néha fodrász stb.
De gondolj bele 6 éves a gyereked már csak pár év míg aktívan felügyelet kell neki, később majd maradhat otthon pár órát egyedül amíg programozol. Tudom h.lyeseg de rosszabb pillanatokban engem is ez vigasztal 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!