Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kisgyerekes 30-as anyukák vál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerekes 30-as anyukák válás után hogyan sikerült új párkapcsolatot kialakitani?

Figyelt kérdés
Szüleim távol élnek,így randizni nem tudok,mert a fiam mindig velem van.Egyáltalán van esélyem így új párt találni?
2021. febr. 24. 19:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan nincs ilyen szabály az én lányom 8 éves , 10 körül már maradhat egy időre egyedül de Te ismered a saját gyereked.

Engem már 6 évesen is egyedül hagyott anyum, mert muszáj volt , de azért mai szemmel az veszélyes lehet, akkoriban meg több osztálytársammal sétáltunk haza és voltunk kulcsos gyerekek.

2021. febr. 25. 09:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Én általános iskolásk másodikosként már egyedül/barátokkal/azokkal akik felénk laktak mentem haza szóval ne már, hogy egy ennyi idős gyereket nem lehet magára hagyni. Ha nem életképtelen debilnek nevelted/neveled akkor semmi baja nem lesz...

De ha állandóan a nyakadon lóg, akkor soha nem fog még minimálisan sem önállósodni. 6 éves gyerek már nem kisbaba, rá lehet szoktatni, hogy bizonyos dolgokban önállósodjon.

2021. febr. 25. 10:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Meg egy két órás randi megoldható , nem kell rögtön együtt tölteni egy napot.

De azért , tényleg gyerek függő is, nem csak példa hanem tényleg ismerek ilyeneket . Egyik kolleganom a 14 éves fiát nem hagyja egyedül otthon.... de egyik rokonom 14 éves fiának meg barátnője van , sok közös program stb ... egészen önálló , nem a kor inkább az önállóságra nevelés számít

2021. febr. 25. 10:07
 14/16 A kérdező kommentje:
12 es ugye ez most nem volt komoly hogy a 6-as fiamat hagyjam egyedül amig elmegyek randizni??
2021. febr. 25. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én elvált apukaként mondom, hogy tök gáz, hogy a te gyerekedet az apja nem vállalja, legalább a kéthetente minimum apás hétvégékre (ennél kevesebbet a bíró sem írhat ki). Akkor minek vállalt utódot? Én sokkal többet vagyok a gyerekeimmel, heti szinten több napot, és élvezem a velük töltött időt.

Egy másik dolog, hogy gyerekes, elvált szülőként nekem rémálom a társkeresés (pár éve már benne vagyok sajnos). Még úgy is, hogy vannak bőven gyerekmentes napjaim. Azok a randik, amiken voltam:

-vagy nincsenek túl a váláson lelkileg az elvált anyukák, és félnek belemenni új kapcsolatba, és ezért játszmáznak (ok, a válás után egy darabig én sem voltam túl a dolgon, és már randiztam, de hát ez ilyen)

-vagy nincs gyerekük, akkor az zavarja őket, hogy nekem vannak

-vagy nincs gyerekük, és negyven felett még gyorsan akarnának szülni kb bárkitől, de én meg már nem vállalok új gyerkőcöt (41 vagyok)

-vagy ha túl vannak a váláson, tudnának randizni, de mondjuk abban a kéthetente apás hétvégében, amikor össze tudnánk hozni, akkor ha közbejön nekik valami, akkor egy hónap, mire lehetne az első randi

-a kovid óta meg randit is nagyon fogcsikorgatva lehet összehozni, online ismerkedést persze már unja mindenki (én is)

Na ettől függetlenül próbálkozom továbbra is, de elfogadtam, hogy évek telhetnek el, mire lehet normális kapcsolatom. Csak jó volt kiírni magamból, hogy milyen a helyzet... Fel a fejjel neked is:)

2021. febr. 25. 14:05
 16/16 anonim ***** válasza:
12-es! 6 éves gyereket nem hagyunk magára több órára, akkor sem, ha önállónak tűnik! Ez felelőtlenség. Milyen randi lenne már, hogy gyomorgörcsöd van az egyedül hagyott gyerek miatt? Én lányom értelmes 5 éves, de az ördög nem alszik, 10 percig hagytam eddig magára maximum míg átléptem a szomszéd pékségbe...
2021. febr. 25. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!