Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta fejezzük be az ismerkedést, mert nem illünk össze, Ő a férfi, befejeztük, de azóta már rám írt 3szor különböző témákkal? Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 19:01
1/9 anonim válasza:
- azt mondtad fejezzük be az ismerkedést, most mégis rám írtál. Miért?
Egy zseninek érzem magam a gyakorin. Írj ha még van kérdésed, ezek után mit kell tenni.
2/9 anonim válasza:
Talonban vagy és dugni akar.
Majd jön az a szöveg, hogy mi újság veled? Lenne kedved valamikor összefutni?
És hasonlók.
4/9 anonim válasza:
Szerintem is jól írja 2-es.
Azzal, hogy azt mondta, fejezzétek be az ismerkedést, nem illetek össze, azzal lényegében azt közölte, hogy ne legyenek terveid vele. A mostani megkeresésekkel pedig dugópajtiként megfelelnél (de akkor már nem kell magyarázkodni, hogy ő nem akar elköteleződni melletted, mert ezt már tudod abból, amikor lepattintott.)
5/9 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen. Írtam neki, hogy legyen szíves ne írogasson, mert kiderült nemrég, hogy szerinte nem illünk össze, mint pár, barátból meg van nekem elég, köszönöm.
6/9 anonim válasza:
Dni akar max... Hagyd a picsába. Gusztustalan,féreg ..
7/9 anonim válasza:
Ismét csak azt lehet mondani erre, hogy ez az illető nem tisztel. Egy játékszernek tekint. Hagyni kéne a francba.
8/9 anonim válasza:
Az elso megkereses utan el kellett volna kuldeni a csaba.
9/9 anonim válasza:
Csak kihasználni akar. Szabadulj meg tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!