Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne új, főleg férfi társaságot szerezni?
Kicsit meg vagyok lőve társkeresés terén. Vannak barátaim de főleg nők (én is nő vagyok) és általuk nemigen ismerek meg új embereket, vagy ha mégis, akkor nem férfiakat így a társaság által való ismerkedés kilőve.
Arra jutottam hogy ismerkedés szempontjából a férfi haverok/barátok szerzése lenne praktikus (de nem vagyok olyan aki csak kihasznál másokat, tehát en tényleg szívesen haverkodom pasikkal is, elvagyok mindenkivel), nyilván nagyobb lenne a valószínűsége hogy megismerek olyan embereket akikkel alakulhatna valami.
Szóval tulajdonképpen azon kezdtem el morfondírozni, hogy új embereket, főleg férfiakat hol ismerhetek meg? Nem csak és kizárólag szerelmi céllal, tehát szívesen haverkodom is és hatha ennek révén találkoznék valakivel.
Keress új hobby-t, ami inkább faszik között népszerű (mondjuk az elengedhetetlen, hogy akkor bele is ásd magad). Cross counrty kerékpározás. Ejtőernyőzés. Repülés.... Én személy szerint magántanárhoz jártam mindig, amikor nyelveket tanultam, de megpróbálhatod valami csoportban, ott tuti lesz.
Meg persze nyitnak a szórakozóhelyek. Ott nőként rohadásig fognak rádmászni a hapsik, jobbnál jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!