Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy narcopata (nárcisztikus)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy narcopata (nárcisztikus) férfi akire az összes létező tünet stimmel, miért állítja az ex barátnőjére hogy az nárcisztikus amikror valójában a férfi az?! A nárcisztikus férfi nem is tudja magáról hogy ő "elmebeteg"?!

Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 22:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

ma 10:24

Nem én vagyok az ex barátnő, hanem "nekem" szidja az ex barátnőjét pontosan ahogy írod 😅

De még hogy szidja, teljesen megszállottan. Hazug disznó egyébként a pasi, teljesen világos hogy minden szava hazugság.

Olyan jó lenne valahogy szembesíteni a ténnyel hogy ő, mármint a férfi beteg, de ezek szerint lehetetlen.

2021. jún. 3. 12:03
 12/19 anonim ***** válasza:
60%
Te milyen kapcsolatban állsz vele?
2021. jún. 3. 12:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Elvileg ismerkedtünk, de én még életemben nem láttam ilyen "embert" esküszöm hogy egy patkány különb szerintem mint ő, már elnézést... Úgyhogy nem lesz a párom semmiképpen.
2021. jún. 3. 12:34
 14/19 anonim ***** válasza:
88%

Örülök neki,őszintén, hogy idejében felismerted, kivel állsz szemben! Nyilván veled ugyanígy bánna, rólad ugyanígy beszélne egy idő után. Plusz pont neked, hogy az itteni átlagnál jóval értelmesebbnek tűnsz.

Sajnos nekem is volt hasonló tapasztalatom, gyakorlatilag letagadta az illető, amit a saját szememmel láttam, tőle pár méterre. Kikezdett egy másik nővel... és még én voltam a rossz. Így utólag belegondolva jó is, hogy a sors megmentett tőle. Ennél jobbat érdemlek.

Neked sem kell beérned ilyen sunyi görényekkel.

2021. jún. 4. 21:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Én inkább nácisztikus vagyok. :D
2021. jún. 5. 11:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A nárcisztikus ember nagyon sokszor kivetiti más emberekre a narcizmusat, ezért akár azt is hiheti, hogy rajta kívül mindenki narcisztikus.
2021. jún. 5. 12:16
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen a nárci jellemzően másokra mondja azt, amit ő csinál.

Sokszor magát állítja be áldozatnak, miközben kavar ott ahol tud, rombol ott ahol tud. Aki nem találkozott ilyennek el sem hiszi hogy léteznek ilyen emberek. Pl. tipikus, ha a nárci látja, hogy jó a hangulat egy társaságban (nélküle) rögtön irigy lesz, jelenetet rendez, egy perc és szétb*ssza a hangulatot, majd elégedetten hátradől. Nárci lehet a férjed, anyósod, főnököd stb. Normál (tiszteletteljes) kapcsolatban nem érzi jól magát, gyorsan el kezd unatkozni, ha harmonikus a hangulat, ezért drámát rendez, kötekszik, mert unatkozik, folytonos stimulációra van szüksége az agyának, azért is csalja a párját, mert rettenetesen egoista, hiú. Azért is, hogy másikat bosszantsa, direkt nem diszkréten, hanem fetűnően flörtöl másokkal, hogy figyeljenek rá, vele foglakozzon mindenki mert ő annyira különleges, egyedi példány, hogy ilyen nem terem minden bokorban. Stb stb...

2021. jún. 5. 15:51
 18/19 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező! Akár te is lehetsz nárcisztikus ennyi erővel..
2021. jún. 5. 16:58
 19/19 anonim ***** válasza:
A nárcizmus nem mentális betegség, hanem személyiségzavar. Csak hogy ne keverjük a fogalmakat.
2021. júl. 13. 15:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!