Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találhatok barátnőt ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok barátnőt ha ilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Húszon éves vagyok, kapcsolatom nem volt.

Nem tudom pontosan mi bajom de valami nem teljesen stimmel. Normális vagyok, dolgozom is, autót is vezetek. A szociális készségeimmel nagy bajok vannak. Szerintem kicsit szociális fóbiás vagyok, zavar ha túl közel van hozzám valaki, ez teljesen tudat alatt. Meg lehet autista is vagyok és azért megy nehezen a kapcsolat kialakítás. Barátaim sincsenek.

Szóval nekem az ismerkedés első lépései nagyon nehezek. De mivel alkalmazkodó, jólelkű és empatikus vagyok így szerintem egy kapcsolatban jól megértenénk egymást egy lánnyal. Csak a megismerés az a nagyon nehéz így. Járok pszichológushoz és próbálunk ezen változatatni. Szerintem ha találnék egy olyan lányt aki tetszik akkor az ösztön elnyomná a félelmem, szorongásom, meg már megtanultam elnyoni bizonyos helyzetekben. Egy lánytól tuti sokat változnék mert nagyon szomorú vagyok hogy nincs kapcsolatom és ez nagyon sokat ront a helyzetemen.

Amúgy helyes vagyok,és jó alkatom van, nincs nyomi kinézetem, senki nem gondolná hogy ilyen problémával küzdök.

Van esélyem így párt találni?

2021. jún. 2. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Még ha volna is esélyed párt találni (mint ahogy valójában nincs), szerintem nem tudnád fenntartani a kapcsolatot / a másik érdeklődését. Vagyis rövid időn belül otthagynának. Az jobb lenne, kérdező?
2021. jún. 2. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező! Jobb, ha tudod, hogy a #2-es nem lány, hanem egy hülye incel.
2021. jún. 2. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lányok közül se mindenki a tarsaság közepe. Biztos találsz olyat akivel el tudjatok fogadni egymást.
2021. jún. 2. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Vagy egy femcel a kettes.
2021. jún. 2. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, ha zavar, hogy "ilyen" vagy, akkor keress segítséget terapeutától. Biztosan tud segíteni, hogy fejlődj a szociális készségek terén.
2021. jún. 3. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!