Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatba megengedhető ha a férfi 50000 Ft ért vesz cipőt? Nem kellene spórolnia a közös célokért?
Hat gondolom nem havonta vesz 50 ezerert cipot, tehat annyit azert nem vesz el a kozos celokbol... Marmint nekem kozos celok alatt most ilyen dragabb dolgok jutnak eszembe, auto, lakas, felujitas, gyerek, akarmi, azokhoz kepest meg az az 50K semmi, ha szarul is kerestek, max egy honappal lesztek hatrebb.
Egyebkent meg ja, ennyit akkor is elkur az ember, ha nem figyel oda, ha nem egy konkret dologra kolti el. En pl majdnem 30 ezret bedobalok a melohelyen az automataba siman, egyik szunetben egy kis udito, a masikban csokika, a harmadikban energiaital, a negyedikben akarmi... :) Ennyi erovel kolthetnem akarmi masra azt a penzt is.
Mindenkinek más a prioritása. De ha téged zavar, lehet róla beszélni. Akár közös, akár külön kasszán vagytok, le lehet kommunikálni, hogy mennyit raktok félre a közösbe, és/ vagy, mennyit költötök magatokra.
Pl mi közös kasszán vagyunk.
Én cigizek, ami már olyan szinteken drága, hogy mindenhogyan beosztva sok pénz megy el rá.
Barátomnak semmi olyan szokása nincsen, amire külön költene, még kajában se. Egy egy energiaital ár szempontjából elenyésző.
Viszont van egy bmxe, amire szeretne költeni, úgyhogy arra mindig rakunk félre.
Igazából bármit venne magának, nem számít hogy szerintem hasznos e, támogatom. Ez így fair, én cigire költök, ő meg amire gondolja.
Egy baráti pár mesélte, hogy ők közös kasszán vannak. Sacc/kb egyensúlyban fizetik a kaját, van egy fix összeg havonta, amit félreraknak mindketten a közösbe. A maradék fizujukat meg arra költik, amire akarják. A csaj spórolósabb, ezért ő sokat rak félre, a srác meg szeret vásárolgatni, neki a nagy része elmegy. De mivel le van tisztázva, nincs belőle vitájuk.
Beszéljetek erről, jussatok egy kompromisszumra, és akkor nem lesz belőle feszültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!