Melyik az a telefon amely megéri és 50000ft alatt van?
Samu A10-et ne, az egy hulladék.
Redmi 9. Persze csodát ettől sem kell várni.
Akkor én meg innét folytatom: MediaTek processzotosat neeee!
Motorola Moto E7 Plus, Sony Xperia X, vagy Honor 20e !
Basszus...
Az MTK prociktól én is ódzkodom, de azt gondoltam, hogy ha anyukám 7A-jában már Snapdragon van, akkor az újabbakban is...
Most kicsit kellemetlenül érzem magam, mert nem tudom, hogy hányszor ajánlottam ezt. ://
#3-as vagyok. Pedig igen, sajnos a Xiaomi manapság az alsóbb kategóriákban előszeretettel alkalmaz MTK procit, és ezt a döntését nem tudom mire vélni, pedig így könnyen visszaeshet a kereslet! Kb. 55 ezer az alsó határ, amitől már gyakoribbak a Snapdragon procis telók!
Jó, mondjuk ez drágább kategória, de csak példának: anno mikor megjelent a Redmi Note 8 Pro, nagyokat néztem, hogy mi járhatott a tervezők fejében... elég brutális típus lett volna, erre egy ilyennel elb#szni, hogy MTK-t raktak bele, egy Snapdragon 710 vagy 730 jobban illett volna bele! Szerencsére az utód, a Note 9 Pro esetében már észhez tértek, és Snapdragon 720G került bele, amivel összeségében a Note 9 Pro manapság a 2. legjobb telefon 80 és 100 ezer Ft alatt is egyaránt (64 vagy 128 gigástól függően)!
Kérdező, amúgy most néztem, és most éppen 50 ezer az alap (3/32 gigás) Redmi Note 8T, ami abszolút a legjobb telefon ennyiért, viszont sajnos az Alzánál, amivel viszont nekem legalábbis elég rossz tapasztalatom van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!