Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik az a telefon amely...

Melyik az a telefon amely megéri és 50000ft alatt van?

Figyelt kérdés
Ami fontos szempont jó fényképet csináljon, erős akku, dizájnos legyen, jobban social media-ra használom és ne legyen nagy tégla kiszemeltjeim huawei y6p de mivel nincs rajta google így bizonytalan,iphone se 2016 de sztem elavult sajn. xiaomi, samsung, huawei, iphone amik előnyben vannak de más is jó tehát irjatok ilyesmi telefonokat amelyek megfelelnek a szempontoknak és értelmes kommenteket! (jelenleg huawei p8 lite-om van)

2020. nov. 14. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Samsung a10, a10s, Huawei, xiaomi, honor 7,stb
2020. nov. 14. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Samu A10-et ne, az egy hulladék.

Redmi 9. Persze csodát ettől sem kell várni.

2020. nov. 14. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
54%

Akkor én meg innét folytatom: MediaTek processzotosat neeee!

Motorola Moto E7 Plus, Sony Xperia X, vagy Honor 20e !

2020. nov. 14. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Basszus...

Az MTK prociktól én is ódzkodom, de azt gondoltam, hogy ha anyukám 7A-jában már Snapdragon van, akkor az újabbakban is...

Most kicsit kellemetlenül érzem magam, mert nem tudom, hogy hányszor ajánlottam ezt. ://

2020. nov. 14. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok. Pedig igen, sajnos a Xiaomi manapság az alsóbb kategóriákban előszeretettel alkalmaz MTK procit, és ezt a döntését nem tudom mire vélni, pedig így könnyen visszaeshet a kereslet! Kb. 55 ezer az alsó határ, amitől már gyakoribbak a Snapdragon procis telók!

Jó, mondjuk ez drágább kategória, de csak példának: anno mikor megjelent a Redmi Note 8 Pro, nagyokat néztem, hogy mi járhatott a tervezők fejében... elég brutális típus lett volna, erre egy ilyennel elb#szni, hogy MTK-t raktak bele, egy Snapdragon 710 vagy 730 jobban illett volna bele! Szerencsére az utód, a Note 9 Pro esetében már észhez tértek, és Snapdragon 720G került bele, amivel összeségében a Note 9 Pro manapság a 2. legjobb telefon 80 és 100 ezer Ft alatt is egyaránt (64 vagy 128 gigástól függően)!

Kérdező, amúgy most néztem, és most éppen 50 ezer az alap (3/32 gigás) Redmi Note 8T, ami abszolút a legjobb telefon ennyiért, viszont sajnos az Alzánál, amivel viszont nekem legalábbis elég rossz tapasztalatom van!

2020. nov. 16. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Samsung galaxy A20 e
2020. dec. 4. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!