Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kapcsolatba megengedhető ha a férfi 50000
Ft ért vesz cipőt?
Nem kellene spórolnia a közös célokért?
Ha minimálbéres a srác, és nem FONTOS az a cipő, azaz pl.: nem munkavédelmi cucc a melóba, akkor sok.
Ha havi 500+ a fizuja, akkor nem.
De...honnan veszed, hogy veled tervez közös jövőt?
2021. jún. 1. 20:43
Feleségem rendszeresen vesz magának 50.000ért csizmát, cipőt, táskát... Ettől függetlenül nem mondom hogy szórja a pénzt. Inkább vegyen egy minőségi csizmát 50 ezerért mint egy vacakot ami csak egy telet bír ki. Azért ha 150-ért vagy 500 ezerért venne valamit, kiakadnék. De ez benne fel sem merül. Talán ez az 50 ezer a lélektani határ ami a mi alsó(?)-középosztálybeli fizetésünknek még belefér. (halkan megjegyzem ez egy éjszaka egy balatoni apartmanban, vagy ennyi ha egy nagyobb asztaltársaságnak fizeted a felest, szóval egy jó minőségű cipőért talán nem is olyan borzasztó ár)
2021. jún. 1. 20:56
Engem nem zavarna.
Járjunk szakadtan csak azért, hogy majd később flancoskodjunk?
Inkább éljünk boldogan, legyen meg amire szükségünk van. A lényeg, hogy együtt legyünk
2021. jún. 1. 21:05
Ha az egy jópár szezont kibíró és kényelmes lábbeli akkor nem sajnálnám tőle. Főleg a cipőn nem érdemes spórolni. Legyen minőségi, kényelmes és tartós. Akkor nem kell évenként újat venni és a lábad is hálás lesz.
2021. jún. 1. 21:07
Az, akinek 50ezer Ft egy jó cipőért sok, az gondolkozzon el az életén.
2021. jún. 1. 21:14
Ha dolgozik és nem minimálbért keres, akkor meg, ha nem dolgozik akkor nem.
2021. jún. 1. 21:15
7/27 A kérdező kommentje:
Bocs hogy élek.
Nem gazdagok a szüleink.
Tudod ebbe az országba akár milyen meglepő nem csak gazdagok élnek!
Én azért azt látom, hogy akik drágállják az 50K-s csizmát, és verik itt magukat, hogy de xar itt minden, azért napi szinten 1000 Ft-ot valami irdatlan fölös vacakra elszórnak, de valóban. Az akárhogy számolom, 30K egy hónapra, és még nem is vettél a lábadra semmit...
Persze, tiszt. a kiv. és nagyon sajnálom, aki szerény életet kell éljen, kifejezetten :/
2021. jún. 1. 21:21
Nem is gondoltuk, hogy a szülők vesznek neki cipőt. Az én anyám még mindig a piacon vesz olcsó kínait, és örülök, hogy a saját keresetemből már magamnak vehetek jobb minőségű lábbeliket. Már 7 éve ugyanazokat hordom, nem kopnak el, kényelmesek, nem horzsolják fel a lábam. Nem lesz büdös lábszagom sem. Sokat kínlódtam mire megtaláltam a megfelelő márkákat, és mondjuk elkerültem a népszerű cipőboltok csapdáit (De***m*** pl. ugyanaz a kínai csak túl van árazva).
2021. jún. 1. 21:23
Elvből nem költenék ennyit cipőre.
Tőled függ, hogy neked ez bejön-e vagy sem.
2021. jún. 1. 21:24
Kapcsolódó kérdések: