Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok művészeti érdeklődésű férfiakkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
27 éves Budapest környékéről, művészekő, művészi beállítottságú lány vagyok. Szeretnék hozzám hasonló művészetekhez vonzódó férfiakkal ismerkedni. Van ötletek? Társkereső oldalakon fenn vagyok, s kiállítás megnyitókra tudtam eddig csak gondolni.2021. jún. 1. 18:27
21/25 anonim válasza:
Ez gyönyörű összefoglalás volt főleg a végén. Engem konkrétan egyik se érdekel, ha lelép lelép, de h mit vár el meg ilyenek azt pont le💩.
Nem vagyok se kedves se semmi, egyet épp emiatt dugtam meg a minap.
22/25 anonim válasza:
Van némi művészi hajlamom, csak nekem nem a festészet, hanem az irodalom iránt.
27/F (Budapest)
23/25 anonim válasza:
Amúgy kár volt lepontozni az előbbi válaszaimat, az csak a kérdezőt minősíti, hogy lefuttat velem pár felesleges kört, megkérdezi, hogy hogy lakom, a következő üzenetben azt, hogy hány éves vagyok, aztán eltűnik. Úgyhogy már herótom van ezektől a magányos "inteligencs" emberektől, akik mindig csak eltűnnek, de ők annyira akarnak beszélgetni, hogy na. Mindegy, ez nem az én szégyenem.
24/25 anonim válasza:
#21: Hát igen, még az értelmesebbjétől is csak tőmondatokra futja, meg "aha", "xD" és társai megjegyzésekre. És akkor mit szóljunk a nyolc osztályt sem végzett, fogatlan Dzsesszikához? Kész röhej, hogy annyira intelligenseknek akarják beállítani magukat, közben pedig egy közönséges, ostoba nőszemély színvonalán állnak, de elhiszik magukról, hogy mivel állítólag szeretik a művészetet, ők már bekerültek az értelmiségiek közé.
25/25 anonim válasza:
Többféle művészeti területen is vannak alkotásaim, de nem hiszem hogy szívesen vennéd a társaságomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!