Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok művészeti érdeklődésű férfiakkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
27 éves Budapest környékéről, művészekő, művészi beállítottságú lány vagyok. Szeretnék hozzám hasonló művészetekhez vonzódó férfiakkal ismerkedni. Van ötletek? Társkereső oldalakon fenn vagyok, s kiállítás megnyitókra tudtam eddig csak gondolni.2021. jún. 1. 18:27
11/25 anonim válasza:
Családom egyik része művész. Egyszer azt mondta az egyik, hogy az oltozkodesebol látszik hogy melyik lány volt szintén művész lélek és azokat szólította le. A másik jel a hatalmas vázlat füzet tartó. Menj azzal mindenhova is. :)
12/25 anonim válasza:
19:19-es vagyok
Köszi a kiegészítést. Van feltöltve valahol portfóliód, amit meg lehet nézni? Megköszönném.
13/25 A kérdező kommentje:
Hogy értve mit lehet még csinàlni velem? Bàrmit.. sportolni, àllatozni, tàrsasozni, főzni
2021. jún. 1. 21:20
15/25 anonim válasza:
Lányokkal is ismerkednél baráti alapon? Max együtt megyünk pasizni:)
16/25 A kérdező kommentje:
Nem, ez utóbbira nem vagyok vevő
2021. jún. 1. 21:43
17/25 anonim válasza:
#14: Még csak kommunikálni sem nagyon lehet vele, úgy látszik, ő is ugyanolyan, mint a többi nő, nyomtalanul eltűnik. Nekem már hányingerem van ezekből a magukat entellektüeleknek beállítani próbáló, de jellemtelen és jellegtelen senkikből.
18/25 anonim válasza:
*ezektől, senkiktől, fogjuk rá a nyuszira, aki még egy pohárral ivott.
19/25 anonim válasza:
#17 pont ezért mondom egyik sem ér többet egy kalap 💩nál
20/25 anonim válasza:
#19: Na igen, mind rohadtul magányos, de amikor kommunikálni akarsz velük, akkor eltűnnek. Ja és persze mind hiper-szuper műveltek és intelligensek, csak éppen emberiesség nincs bennük. És ha valami olyat vélnek felfedezni benned, ami nekik nem szimpatikus, akkor rögtön szó nélkül lelépnek. Az más kérdés, hogy addigra hány felesleges kört futtattak már le veled. Aztán meg csodálkoznak, hogy egyedül vannak, meg hogy a mai férfiak miért nem kezdeményeznek. Minek, ha úgyis mindig ugyanaz a végeredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!