Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok művészeti érdeklődésű férfiakkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
27 éves Budapest környékéről, művészekő, művészi beállítottságú lány vagyok. Szeretnék hozzám hasonló művészetekhez vonzódó férfiakkal ismerkedni. Van ötletek? Társkereső oldalakon fenn vagyok, s kiállítás megnyitókra tudtam eddig csak gondolni.2021. jún. 1. 18:27
1/25 anonim válasza:
Tudok műszaki rajzot olvasni, késziteni. Ha ez oké :D
3/25 anonim válasza:
Ez "művészekő, művészi beállítottságú" pontosan mit takar?
4/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok művész (még) amúgy festek, rajzolok, ilyen iskolákba jártam, de kiállításom nem volt még. elég egyéni a stílusom, egyéniség vagyok mások szerint. S művész lélek férfiakkal ismerkednék.
2021. jún. 1. 19:23
5/25 anonim válasza:
Pesten sok ilyen kávéház van, fészek a legismertebb, de van bőven. Járj kultúr estekre, jazz koncertekre. Színházak melletti pubokba. Stb.
6/25 anonim válasza:
Brr en ovakodok az ilyenektol. Nem.megbizhatok,anyagi eletben nem potenciálisak.
8/25 anonim válasza:
Van olyan egyén, aki nem egyéniség?:)
9/25 A kérdező kommentje:
akkor tőlem is óvakodni kell mert nem vagyok anyagi életben potenciális
2021. jún. 1. 19:39
10/25 anonim válasza:
Ugy egyébként mit lehet veled még csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!