Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiatalon szereztem volna barátnőt most könnyebb lenne az ismerkedés?
Fiatalon annyira nem éreztem magam készen egy kapcsolatra, meg nem is volt önizalmam.
Szeretnék barátnőt, de most az a gond, hogy érzem hogy jól jönne egy kis tapasztalat mert lányok már elvárják. Fitalabban meg normális lett volna ha bénázom az ismerkedésben és izgulok így emiatt nem utasítottak volna el mint most.
Szerintem ha lett volna már barátnőm akkor bátrabb is lennék ebben az egészben.
Annyira öreg pedig nem vagyok a legutóbbi lány akinél próbálkoztam 21 volt de egyből levette hogy kezdő vagyok.
Nem. Két gond van a mai nőkkel:
1. A nők elvárásai egyre magasabbak.
2. A nőket egyre inkább csak a kinézet érdekli.
Ha nem nézel ki elég jól, elég nehéz lesz.
7. Ez nem igaz. Nem milliárdost akar az összes nő azok közül sem, akiknek számít a pénz. Sok nőnek úgy számít a pénz, hogy amúgy sem jön ő maga sem magas körökből, vagy nem vágyik nagyra, de azért a férfi keressen meg egy jó pénzt úgy van vele. Ez ilyen 400-500-nál (vidéken 300-nál) kezdődik huszonévesen.
Arról nem is beszélve, hogy a nők is komplexebbek ennél, sok különböző fajtájuk van. De nem csak az, hogy egyik a pénzt nézi, másik a külsőt. Van aki pl mindkettőt, van aki megint mindkettőt de más arányban, van aki a más dolgokat is, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!