Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedtek? Hogyan szereztek barátnőt?
Én 2015 óta már csak Tinderen ismerkedem. Előtte is béna voltam a személyes ismerkedésben (odamenni egy idegenhez akár buliban, akár társaságban, akármilyen környezetben) és megkedveltetni magam a dumámmal, kiállásommal, na ez nem ment soha. A megszólítás rész a nehéz nekem és az első pár óra, amikor tényleg el kell adni magad. Egyszerűen nem vagyok olyan spontán, nagydumás, társaság közepe arc, ami bejön a csajoknak.
Viszont helyes vagyok, ami Tinderen nagy előny. Ezen kívül ha már Tinderen beszélgettünk és kezdtük megismerni egymást, tudom hogy valamennyire bejövök a másiknak, onnantól kezdve elmenni a randira már tök könnyű és ott már "ügyes" tudok lenni. Onnantól kezdve úgymond már könnyen mennek a dolgok (még ha bőven nem is jön össze minden csajjal, akivel elmegyek randizni nyilván). Szóval nekem a Tinder.
Jó lenne személyesen is, csak hát mondom ahhoz olyan nagyon tökös, belevaló, nagydumás stb személyiség kéne, ami nekem nincs.
26/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!