Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád?
Van egy srác aki évek óta tetszik mert pont ilyen az ideálom és kb mindenben passzolnánk szerintem (amit eddig megtudtam róla az alapján), viszont van egy másik srác aki szöges ellentéte az előzőnek külsőre, életvitelte, stb, de ő 100% hogy nagyon jó nevelést kapott, tisztelne, becsülne, szeretne, külsőre nem ilyen tipusú fiúk tetszenek mint ő de elgondolkodtam ezen az egészen.
Az elsővel bonyolult a kapcsolatunk nem jó időben találkoztunk, ha pl most találkoznánk szerintem simán össze is jöttünk volna.
A másodikkal pedig munka miatt kerültünk közelebb egymáshoz és kezdek közeledni hozzà pedig tudom, hogy külsőre meg munkakörben nem ilyen embert képzeltem magam mellé.
Melyiket “vàlasztanád”?
Mi az, hogy munkakörben nem megfelelő? :D
Egyiket se kéne választanod egyébként.
4.
Biztos ofelsegehez kepest alantas munkat vegez xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!