Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pénz és az érdekek mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénz és az érdekek mindent befolyásolnak?

Figyelt kérdés

Mindenhol felső kategóriás autó mellett lehet látni a szép nőket.

Előbb látni őket gazdag öregemberrel, mint egy fiatal emberrel.

És még a nőknek van lelke, ők a jó emberek?

Az érdekek és a pénz! Semmi másról nem szól az egész.

Ha lenne lelkük, akkor érdekelné őket, hogy a férfi társadalomban kivel-mi van. Foglalkoznának azokkal is, akik mellett nem származik érdekük.

#gazdagság, pénz, szegénység, különbség, nők , férfiak
2021. máj. 30. 15:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/589 anonim ***** válasza:
91%

"A valóság ellen küzdessz te is."

Nézd, nekem semmi bajom a férfiakkal, sem úgy általában véve, sem a saját párommal, és nem zavar vagy zaklat fel, hogy más férfiak és nők milyen szempontok alapján választanak párt maguknak. Nem zavarnak a luxusban élő cicababák, és nem zavarnak a lányuk korabeli nőkkel kavaró férfiak sem, és azok sem, akik a nyálukat csorgatják az agyon plasztikázott, agyon sminkelt, időként agyon photoshopolt nőkre az Instán és egyéb erre alkalmas platformokon, és hozzájuk méregetik a nőket a hétköznapokban.

Elfogadom hogy vannak, és elfogadom, hogy úgy élnek, ahogy akarnak.

Amit szeretnék az életben, azt szerencsére meg tudom magamnak teremteni munkával, a párkapcsolataim nem anyagi érdeken alapultak, és nekem fontos az a fajta szabadság, amit csak az adhat meg, hogy nem függök senkitől anyagilag, és egyensúlyban van az adok-kapok a párkapcsolatomban.

A kérdésed alapján inkább úgy tűnik, hogy te küzdesz egy olyan valóság ellen, amit te tapasztalni vélsz magad körül, és ami felzaklat (függetlenül attól, hogy mennyire látod objektíven a helyzetet).

Azt meg még mindig nem értem, hogy ha szerinted a pénz ennyire mindennek a kulcsa a szép nőknél, akkor miért nem teszel azért, hogy képzed magad, fejleszd magad, olyan szakmád vagy hivatásod legyen, amit jól megfizetnek. Erre a kérdésre soha nem válaszoltál eddig.

2021. máj. 30. 22:15
 72/589 anonim ***** válasza:
74%

Nekem van munkám, lakásom, kocsim. Ha kell valami megveszem magamnak. (Nő vagyok)

Persze kell az anyagi biztonság a másik féltől is, hogy legyen stabil munkája legalább. Nem kell milliókat keresni, nem “várok el” többet mint amennyit én nyújtok. De ha az anyagiak megvannak, és tegyük fel hogy minden nő felszínes és ez a legfontosabb (nem), mi jön utána? Számomra fontos, az egészséges énkép, világkép. A kiegyensúlyozottság, a harmónia önmagával és ezáltal a világgal is. Persze ez nem azt jelenti, hogy sosincs rossz napja, neem. Hanem, hogy ha az is van, nem másokat okol az esetleges sikertelenségért és inkább tanul belőlük mintsem másokat bánt, hogy ha neki rossz másnak is legyen az. Így került az életembe a párom, aki nem keres sokat, de megélünk és boldogok vagyunk. Mert nem a külső forrásokból keressük a boldogságot, tudjuk, hogy az csak fűszerezi az életet de az igazi ízt nem az adja. Ja és “jó nőnek” számítok, nem vagyok insta modell ugyan de ha ők a 10 akkor én 8..illetve 25 éves vagyok , bár lehet ez már öregnek számít nálad😅

2021. máj. 30. 22:22
 73/589 anonim ***** válasza:
74%

"A nagy női lélek.

Aki ott van ahol a pénz van.

Felőle felfordulhatnak azok a férfiak, akik nem táltosodtak meg anyagilag."

Ennek a vélemények pont annyi létjogosultsága van, mintha azt írnám, hogy:

A nagy férfi lélek.

Aki ott van, ahol a szépség van.

Felőle felfordulhatnak azok a nők, akik átlagosak vagy csúnyácskák, mert nem örököltek szép arcvonásokat és előnyös testalkatot.

Az a helyzet, hogy te nem csak kettős mércével mérsz, hanem már olyan szinten elszakadtál a valóságtól, hogy nem látod azoknak a nőknek a tömkelegét, akik olyan férfiakkal élnek párkapcsolatban, akik elég távol állnak az "anyagilag megtáltosodott" kategóriától.

2021. máj. 30. 22:26
 74/589 anonim ***** válasza:
85%

"Ami a lábam között van és a hűségem, vagy a törődésem gondolom nem elég."

Ezt egy jó egzisztenciával rendelkező ferfitől is ugyanugy megkapom. Miét válasszalak hát pont téged, hm..?

2021. máj. 30. 22:49
 75/589 anonim ***** válasza:
81%
Arra megvan a válasz, hogy egy átlagos külsejű nő törődése, hűsége, meg ami "a lába között van", az neked miért nem elég?
2021. máj. 30. 22:52
 76/589 anonim ***** válasza:
21%

Egy lottó 5-ös mellett szerintem engem marhára nem érdekelne ha nem a két szép szememért lennének velem a dögös bombázók! Felség ide vagy oda, tutira háremet tartanék, ha nem teszene neki, el is válhat.

Szex minden nap más nővel, ultra bomba testű bombázókkal...nyami, nyami.

2021. máj. 30. 23:09
 77/589 A kérdező kommentje:

71:

Én elhiszem , hogy neked nincsen gondod a férfiakkal és nőkkel, annak függvényében, ahogy leírtad. Hát persze, hogy nincsen! Nőként teljesen máshogy élitek meg a világotokat. Egy nőnek manapság, függetlenül attól, hogy lehet olyan buta mint a föld, más dolga sincsen ha párt akar magának, csak az, hogy válogasson.

A te és TI oldalatokon fel sem merülhet a szex hiánya, maximum az akkor nincs ha nem akarjátok, de az akkor biztosan van, ha azt úgy akarjátok. Ugyanis általánosságban igaz, hogy minden szép nőre eggyenként jut annyi férfi, hogy az jó dolgában már nem tudja mit csináljon.

De egy férfi esetében már nem elég, ha helyes.

Neki 100 millió szempontban kell megfelelni ahhoz, hogy feküdjön neki, vagy kedves legyen vele a nő.

És ezek a nemek közötti különbözőségek.

Szóval értem én azt, hogy te leírod ide a véleményedet, de előtte gondold át, hogy mekkora relevanciával bír az, hogy te hogy látod x és y dolgot.

Mert már itt régen nem szimpla eszmecseréről van szó, vagy önálló érzésekről. Hanem egy problémáról, ami a női nemből adódik.

lehetnének olyanok a nők, amilyenek 40 évvel ezelőtt voltak, hogy ha tetszett valaki, akkor ha nem is vele élték le az életüket végül, de nem sajnáltak levetkőzni előtte. Nem sajnáltak együtt lenni vele.

Adtak a helyzetnek és a pillanatnak. Emberek voltak.

Most már mindent érdekből tesznek.

Fiatalon is az embernek ketyeg az órája. Férfiként, nőként is.

Szomorú az, hogy egzisztenciát kell kiépíteni ahhoz, hogy potenciális tekintse a férfit egy nő.

Ami jelenleg van, azt nem tapasztalni vélem, hanem ez a nagy igazság.

De ha nem hiszed, áruld el kérlek, hogy hány férfit ismersz magad körül, akinek olyan nője van, aki nagy mellű, jó fenekű, nincsenek nagy anyagi elvárásai és odaadó. Nem instákról van szó.

Vannak itt a társadalomban bőven nők, akik gyönyörűek és nem insták, de ugyanúgy tartogatják magukat a milliomosoknak.

74:

Ne ne engem válasszál, hát miért is tennéd?

Hiszen érdekember vagy.

Ne válasszál, mert még véletlenül érdekek nélkül találnád magadat az ágyamban és bele szeretnél olyanba, aki nem tudja teljesíteni a nagy igényeidet. Tisztára Országunk Timikéje....:):):)

2021. máj. 31. 09:32
 78/589 anonim ***** válasza:
88%

Félelmetes belegondolni, hogy ilyen emberek járkálnak közöttünk az utcán.

Amúgy én egy hete voltam egy első randin egy tőlem pár évvel fiatalabb egyetemista sráccal. Az ösztöndíj a jövedelme, illetve szokott korrepetálni. Ő fizette a belépőket a múzeumba, én az ebédet. K*rva nagy anyagi hasznom van belőle, tényleg:D Ellenben intelligens, aranyos, figyelmes és jóképű. Minden ami te nem vagy, és soha nem is leszel.

2021. máj. 31. 09:39
 79/589 A kérdező kommentje:
A rosszindulat beszél belőled. Ha ez a négy tulajdonság elég lenne a nőknek, akkor én is lehettem volna boldogabb. Ne áltasd magad kérlek. tudd meg, hogy akinek nem inge, nem veszi magára.
2021. máj. 31. 09:43
 80/589 anonim ***** válasza:
85%
Hát pedig tegnap beszéltük le a második randit képzeld:/ A normál életben, normális emberek között ez így működik.
2021. máj. 31. 09:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!