Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pénz és az érdekek mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pénz és az érdekek mindent befolyásolnak?

Figyelt kérdés

Mindenhol felső kategóriás autó mellett lehet látni a szép nőket.

Előbb látni őket gazdag öregemberrel, mint egy fiatal emberrel.

És még a nőknek van lelke, ők a jó emberek?

Az érdekek és a pénz! Semmi másról nem szól az egész.

Ha lenne lelkük, akkor érdekelné őket, hogy a férfi társadalomban kivel-mi van. Foglalkoznának azokkal is, akik mellett nem származik érdekük.

#gazdagság, pénz, szegénység, különbség, nők , férfiak
2021. máj. 30. 15:57
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/589 A kérdező kommentje:

Velem ellentétben?:)

"Két barátnőm is járt pénzes családból jövő pasival,

.Nem vártak el semmit a fasziktól"

Honnan tudod? Azért mert nem számoltak be neked mindenről, csak kitalálod magadtól? Egyébként nem is kell elvárni, nem véletlenül oda teszik magukat, ahol érdek lehet a háttérben. Majd az jön magától, vagy ha nem akkor tovább állnak:)

És miért pont pénzes családból jövővel jöttek össze?

Miért nem csóróval?

Mert az netán nem kényelmes party?!

Jaj, de gyerek vagy még! De gyerek vagy még.

Vegyétek már észre, hogy milyen világban vagyunk.

2021. máj. 31. 16:22
 112/589 anonim ***** válasza:
79%
Onnan tudom, ohgy a barátaim, és megbeszélünk mindent (tudom, hogy ez számodra idegen, de van ilyen). Az egyiknek a csoporttársa volt, a másik pedig egy erasmusos partyn ismerkedett meg vele. Normális, iskolázott, értelmes, jóképű srác volt mindkettő, és elhívták őket randizni. Így jöttek össze. 25 évesen jajj de gyerek vagyok?:D Jó tudni :)
2021. máj. 31. 16:27
 113/589 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy beszéljünk már rólad! Miért nem tanulsz még valamit? (egyetem, szakma, esti iskola). Miért nem keresel egy jobban fizető munkahelyet? Miért nem vállalsz másodállást? Miért nem költözöl külföldre? Hiú ábrándokat ne kergess mondjuk, mert ha pénzed lenne, egy ilyen lénnyel akokr sem jönne össze senki.
2021. máj. 31. 16:30
 114/589 anonim ***** válasza:
57%
Én nagyon jól szórakozom rajtad :)
2021. máj. 31. 16:35
 115/589 anonim ***** válasza:
88%

105

Le se szarod te az erkolcsot! Téged nem azért zavar ez, mert "erkolcsileg milyen már?" Hanem meet neked igy nem jut szép Nő?

A jólkereső férfi talán nem ember? Őt talán nem lehet szeretni???

A duci Kati a sarki közertből miért nem jó? Felszínes vagy ugyanúgy!

2021. máj. 31. 16:35
 116/589 anonim ***** válasza:
74%
Hát figyelj az előbb megmondta, hogy a barátnőimnek vissza kellett volna utasítaniuk a rendes, jóképű srácokat, és kiírni a homlokukra, hogy "csóró pasit keresek!" :D
2021. máj. 31. 16:38
 117/589 A kérdező kommentje:

Várjál kis pofám.

A rendes jóképű srácok és a csóró pasik egymásba ütköznek, egymás ellentétei a te gondolatvilágodban? Szerintem igen.:)

2021. máj. 31. 16:49
 118/589 anonim ***** válasza:
85%

"a társadalmi és anyagi különbségek folytán válogatnak a nők. De miért?"

Amiért te az alak, a mellméret és a fenék formássága alapján szeretnél válogatni.

Szívesen.

2021. máj. 31. 16:50
 119/589 anonim ***** válasza:
88%
Nem, szerinted nem lehet egy gazdag pasi rendes és jóképű.
2021. máj. 31. 17:05
 120/589 anonim ***** válasza:
81%

"Te egy ember vagy a sok közül, hát feleslegesen kattogsz."

Miért, te hány ember vagy?

2021. máj. 31. 18:36
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!