Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz és az érdekek mindent befolyásolnak?
Mindenhol felső kategóriás autó mellett lehet látni a szép nőket.
Előbb látni őket gazdag öregemberrel, mint egy fiatal emberrel.
És még a nőknek van lelke, ők a jó emberek?
Az érdekek és a pénz! Semmi másról nem szól az egész.
Ha lenne lelkük, akkor érdekelné őket, hogy a férfi társadalomban kivel-mi van. Foglalkoznának azokkal is, akik mellett nem származik érdekük.
"Most egyenlőre az a kérdés, hogy a nők közül, azok akik szépek, őket miért a felső kategóriás autó, meg a dőzsölés, miért nem az egészséges értékrend megvalósulása, a szeretet, a közös felelősségvállalás, a feltétel nélküli akaratnyilvánítás érdekli?"
Nem mindegy? Nem mindegyik szép nőt ez érdekli, akiket meg igen és van rá lehetősége hogy megszerezze amit akar, vagy így vagy úgy akkor neked nem mindegy??? Lehet hogy mindenki úgy él ahogy szeretne és nem úgy ahogy szerinted kellene?
Az egy teljesen egészséges értékrend, hogy mindenki azokból választja ki a legjobbat, akiknek bejön.
Te akarsz mindig többet, mint ami reálisan elérhető lenne számodra.
#35: Örökké.
Már csak pár szánalmas idióta kérdései pörgetik az oldalt. Nem törölhetik őket, mert egy tucat felhasználó nem maradna.
31,32:
Mindenki úgy él , ahogy tud, jaja.
Tudod cimbora 1920 óta egyenjogúság van. A nők is dolgozhatnak.
Lehetnének ők olyan emberek, hogy együtt közösen építik fel az életüket egy férfival, függetlenül attól, hogy milyen testi adottsággal bírnak.
Egy igazi kapcsolatban, ahol nem élősködik egy nő, hanem a párjával együtt kölcsönösen megtesznek egymásért mindent.
Persze, hogy jobb beleülni a jóba, csak a fájdalmas igazságot már nehéz elviselni!
Ez a nagy női lélek manapság, ahová fejlődtek?
Most nehogy a végén elkezd játszani a mártírt.
Sírjak vagy nevessek?
Ilyenkor még nyilván nektek áll feljebb, de
gondolom elképzelni is nehéz, hogy valakivel együtt legyetek és
egészséges értékrend alapján élve, kivegyétek a részeteket a problémákból,
ingyen és bérmentve testet lelket adjatok.
Mert ha olyan lennél, amilyennek írod a felvetésedet, akkor nem az én kérdésem alatt bogarásznál, hanem már lenne melletted egy ember, akit szeretsz. Akiben nem az érdeket, meg a pénzt látod. Akivel jóban rosszban együtt vagy.
Nekem nem áll feljebb:)
Van mellettem “egy ember” akit szeretek és nem a pénzéért mert az nincs neki🤣
De tudod én is dolgozok és még tart a munkaidőm ami unalmas, így van időm valaszolgatni ezekre a szánalmas kérdésekre, bár magam sem értem miért teszem 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!