Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz és az érdekek mindent befolyásolnak?
Mindenhol felső kategóriás autó mellett lehet látni a szép nőket.
Előbb látni őket gazdag öregemberrel, mint egy fiatal emberrel.
És még a nőknek van lelke, ők a jó emberek?
Az érdekek és a pénz! Semmi másról nem szól az egész.
Ha lenne lelkük, akkor érdekelné őket, hogy a férfi társadalomban kivel-mi van. Foglalkoznának azokkal is, akik mellett nem származik érdekük.
18, 19: Megint embertelenül rossz az okfejtésetek. Az embernek, az ember. A testnek a test. Az észnek az ész. A pénznek a pénz. A tárgynak a tárgya.
Szerinted, szerintetek nem irreleváns véletlenül, hogy a szép nő manapság oda tartozik ahol a tárgyilagos anyagi háttér van?
Szerinted nem irreveláns, hogy csak azokat tartod nőnek akik szépek? És a többi nő lelkével mi lesz? Velük ki foglalkozik??
Amúgy én szép nőnek számítok és a párommal épphogy kijövünk hónap végén. De ez úgyis kamu:)
Egyébként egy nő sehova sem tartozik, oda megy ahova szeretne, mert nem egy tárgy, se nem egy kiegészítő.
Nem csupán oda megy ahova szeretne, hanem egyértelműen oda megy, ahol érdekei vannak. Régen még a helyes pasi is számított valamit. Ha ideig-óráig is, de megkapta a szép nőt, volt szerelmes stb.
Manapság már a szép nőhöz fel kell nőni anyagilag.
Ez a nem mindegy. Nézd meg miről szól a kérdés.
Nem csak azokat tartom nőnek, akik szépek.
De a szépek mitől annyira beképzeltek?
Egyetlen normális nincs köztük, aki reális keretek közé szabna az értékrendjét és lelke is lenne, megértése, szeretete, odaadása?
Külsőség mindkettő!
Én nem állnék le olyan férfival, aki nem tud anyagi biztonságot nyujtani. Te sem allnál le olyan Nővel, aki nem vékony, csinos....
Eddogi tapasztalataim alapján, a jobban keresőbl férfiak egyebként sokkal műveltebbek, okosabbak, udvariassabbak, illemtudobbak voltak mint a csóróbbak.
Mindegyiküket ismered? Beszélgettél velük? Az összessel? Szerintem nem, úgyhogy elég merész kijelentés ez az egyetlen normális sincs köztük.
De, figyi. Ha egyiksem normális szerinted, akkor mi a megoldás? Hagyod őket. Miért vágysz rájuk ha úgyis érdekemberek? Miért nem keresgélsz akkor az "átlag" nők között? Hm? Azért mert egy felszínes kis köcsög vagy és a rothadó lelked miatt nem kellesz senkinek , nem azért mert csóró vagy. De amúgy meg az ajtó nyitva áll mindenki előtt, miért nem keresel akkor sok pénzt? Szabadidőd van azt látom.
"felső kategóriás autó mellett lehet látni a szép nőket"
Téged miért kizárólag a szép nők érdekelnek?
Miért nem a nők lelke a fontos?
Most megtudtam, hogy egy 10 éves Suzuki Ignis és egy 19 éves Seat Inca felső kategóriás autó.
Ma is érdemes volt feljönnöm a Gyakorira! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!