Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért utasítanak el a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítanak el a lányok azért mert nem vagyok annyira határozott?

Figyelt kérdés
De a sok lányos öltözködésű, nyegle viselkedésű tinifiúk meg miért jók?
2021. máj. 30. 15:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Fogalmunk sincs ki vagy és hogyan nezel ki így nem lehet ennyiből megmondani.
2021. máj. 30. 15:46
 2/12 anonim válasza:
87%

mert nem vagy határozott

mert még a nyegle viselkedésű tinifiúk is határozottabbak mint te. elég gáz haver

2021. máj. 30. 15:47
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Igen, azért.

Magaddal törődj, ne a tinifiúkkal.

4/12 anonim ***** válasza:
86%
Lehet nem nézek ki elég jól.
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

*nézel

(Jó ez a telefon meg az automata javítások amúgy.)

2021. máj. 30. 15:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet.
2021. máj. 30. 15:51
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Azért mert a sok nyegle meg lányos öltözködésű fiú követi a divatot,és az menő.

Viszont a határozatlanság egy nő szemében soha,semmilyen korban nem volt menő.

Egy határozatlan férfival egy nő nem tud mit kezdeni,mert nem érzi magát biztonságban mellette.Nem tudja elképzelni hogy bármilyen helyzetet képes lenne megoldani ha ő lenne a párja.

2021. máj. 30. 15:51
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
A 2-es és 7-es jól leírta.
2021. máj. 30. 15:53
 9/12 anonim ***** válasza:
2%
Ronda vagy. Ezért. Nőknek csak ez számít meg a pénz. Ha jól néznél ki ők mennének oda hozzád. Ez az ún. "határozattlanság", amire hivatkozol csak egy nem létező kifogás.
2021. máj. 30. 16:41
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

#9-ben van valami. Én tényleg nagyon félénk vagyok, de a csajok mindig megkörnyékeztek. Nem azért írom, hogy fényezzem magam, de ez az igazság. Nem azt mondom, hogy rámtapadtak, de odajöttek dumálni, meg volt aki rámírogatott. Ha alkalmit kerestem, se volt nehéz dolgom, Tinderen szinte mindegyik visszajelölt, akit elhúztam. Én nem úgy veszem észre, hogy nekik csak az lenne fontos, hogy ki mennyire határozott. Sok gyámoltalan srácnak van barátnője. És sok határozott férfi is van barátnő nélkül, mert vagy nem néznek ki elég jól, vagy szegények, vagy csak nem tudják, hogy kéne egy nőnek udvarolni...

A divat meg nem mindig menő és a páváskodás, jó nagy tévhitek vannak itt, azoknak is, akik azt írják. A márkás cuccok nem tesznek férfiasabbá a nők szemében, csak az aranyásókéban esetleg. A díszbu*i páváskodás főleg nem, az még a melegek körében is visszataszító. Tessék elfelejteni ezt, és ne mással foglalkozni. Kit érdekel más mit csinál s mibe öltözik? Te látod magadat a tükörben, meg hogy miben tudsz változni, hogy jobb legyél.

2021. máj. 30. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!