Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ez kizáró ok lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez kizáró ok lenne társkeresés szempontjából?

Figyelt kérdés

A randikon mikor kivesézzük a múltunkat, akkor mikor megemlítem hogy volt már fekete barátom onnantól megváltozik a randi partnereim viselkedése. Majdnem hogy menekülnek! Mit számít ez annyira? Egy barátnőm szerint az a baj, hogy ha kifogok egy önbizalomhiányos férfit , az azt hiheti hogy mivel volt fekete barátom, ezért nekem a nagy farok az elvárásom! Pedig erről szó sincs. Nem

Ezért volt ilyen kapcsolatom. Engem a férfi érdekel nem a farok mérete. Egy átlag 16-17 cm simán megfelelő. Inkább a diploma megléte a fontos. És a hasonló érdeklődési kör.

2021. máj. 30. 07:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
0%

#31 minden normálisabb, hírekre érzékeny ember tudja, hogy az "önbevallásos" hazugság. Az átlag a 13-15 cm, ahogy írják többen is.

Csak itt megint előjön a szokásos dolog, amin persze besértődtök, pedig tény: se időérzéket, se térlátásotok, így a 14 centist simán be lehet hazudni 16-nak és akkor a nő elégedett lesz az "átlag 16 centissel" .

A gyakoris minimum 18 centis átlagról meg inkább ne beszéljünk.

2021. máj. 30. 18:50
 42/61 anonim ***** válasza:
9%
Durva, hogy az inceleknek még a farka is kicsi.
2021. máj. 30. 18:52
 43/61 anonim ***** válasza:
65%
Van egy vicc hogy miért nem tudunk parkolni? Azért mert a pasik elhitették velünk hogy a 10 centi az 20 centi 😄😄
2021. máj. 30. 18:55
 44/61 anonim ***** válasza:
92%
Akkor eddig biztos csak szerencsém volt, de szerintem a 16-18 cm egyáltalán nem ritka. Miért ne lehetne ekkora az átlag?
2021. máj. 30. 18:59
 45/61 anonim ***** válasza:

#44: mert az adatbázisok mást mutatnak.

Lehet, hogy a te korosztályodban már más az átlag.

2021. máj. 30. 19:09
 46/61 anonim ***** válasza:
43 nem mucika, csak te veszel be mindent...a sz.r poenokat is
2021. máj. 30. 19:09
 47/61 anonim ***** válasza:
60%
Nem veszek be semmi ilyesmit, csupán elmeséltem egy viccet. Bennetek az is nagyon gáz - évek óta olvasva az ámokfutásaitokat - hogy semmi humorotok nincs. Sőt, ez a leggázabb. Akár még csajozhatnátok is itt, de nem. Ti a mocskolódást választjátok. Egy kis irónia, önirónia, viccelődés, hogy érdekesek legyetek a csajoknak? Áh nem. Inkább megy a r.bancozás ezerrel. Én zsidó vagyok, de több mint 10 évig szőkére festve éltem ifjú éveimet. Hidd el én ismerem a legtöbb zsidó és szőkenős viccet. Lazítsatok már egy kicsit.
2021. máj. 30. 19:22
 48/61 anonim ***** válasza:
Ha te mondod...🤷
2021. máj. 30. 19:45
 49/61 anonim ***** válasza:
#43 és nem volt gyanús, amikor felment benned a pumpa? :D
2021. máj. 30. 20:22
 50/61 anonim ***** válasza:

Nem ment fel bennem a pumpa mert nem valami nyominger mesélte a viccet aki komolyan is veszi, hanem olvastam egyszer régen. És itt azért egyértelműen a pasik adottságairól és vicces kis furfangjairól szól a poén 😉

Ha felment volna a pumpa, nem tartanám viccesnek és nem terjeszteném, főleg nem itt a hímsovik között ☺

2021. máj. 30. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!