Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez kizáró ok lenne társkeresés szempontjából?
A randikon mikor kivesézzük a múltunkat, akkor mikor megemlítem hogy volt már fekete barátom onnantól megváltozik a randi partnereim viselkedése. Majdnem hogy menekülnek! Mit számít ez annyira? Egy barátnőm szerint az a baj, hogy ha kifogok egy önbizalomhiányos férfit , az azt hiheti hogy mivel volt fekete barátom, ezért nekem a nagy farok az elvárásom! Pedig erről szó sincs. Nem
Ezért volt ilyen kapcsolatom. Engem a férfi érdekel nem a farok mérete. Egy átlag 16-17 cm simán megfelelő. Inkább a diploma megléte a fontos. És a hasonló érdeklődési kör.
Te jó ég, én férfiként már önmagában attól is elmenekülnék, ha a kezdeti ismerkedést szolgáló randevúkon a társjelöltem "kivesézné" a múltbeli párkapcsolatait. A randevúk végképp nem erre valók. Azzal, hogy a régi kapcsolataiddal előhozakodsz, kényelmetlen helyzetbe hozod a társjelöltedet. Egyrészt azért, mert úgy érezheti, így te is elvárod tőle a párkapcsolati múltja feltárását, ami a férfiak többsége számára szinte biztosan sebek feltépését jelentené. Másrészt azért, mert úgy gondolhatja, ezzel burkoltan az elvárásaidat kommunikálod felé, hogy mit szeretnél egy társtól és mit nem; mintha egyfajta kritériumlistát dugnál az orra alá, aminek meg kell majd felelnie. Ettől nemcsak az önbizalomhiányos férfiak menekülnek el, hanem szinte mindenki.
Egyszóval az ismerkedést szolgáló randikon egyáltalán nem szabad a párkapcsolati múlt kivesézésébe fogni. Ez leghamarabb talán fél év kapcsolat után jöhet szóba, amikor már stabilan együtt vagytok. De legbiztosabb, ha te várod meg, hogy ő kérdezzen téged erről. S azt is el kell fogadnod, hogyha a párod esetleg örökre elzárkózik ettől a témától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!