Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez kizáró ok lenne társkeresés szempontjából?
A randikon mikor kivesézzük a múltunkat, akkor mikor megemlítem hogy volt már fekete barátom onnantól megváltozik a randi partnereim viselkedése. Majdnem hogy menekülnek! Mit számít ez annyira? Egy barátnőm szerint az a baj, hogy ha kifogok egy önbizalomhiányos férfit , az azt hiheti hogy mivel volt fekete barátom, ezért nekem a nagy farok az elvárásom! Pedig erről szó sincs. Nem
Ezért volt ilyen kapcsolatom. Engem a férfi érdekel nem a farok mérete. Egy átlag 16-17 cm simán megfelelő. Inkább a diploma megléte a fontos. És a hasonló érdeklődési kör.
Érdekes, hogy máskor milyen szívesen hivatkozik mindenki arra a felmérésre, ami alapján a magyar férfiaknak van a legnagyobb Európában, ami konkrétan 16,51 cm.
Ez alapján pont ekkora az átlag. Vagy az átlag magyar férfi hazudik a méretéről.
Most melyik?
😂
Csodás randi lehet, ahol az ex barátaidat ecseteled, kiemelve, hogy fekete is volt köztük.
1. nem érdekel az exeid listája
2. miért tartod fontosnak megosztani, hogy volt fekete is?
Én is menekülnék tőled.
37 nem értem miért lenne különbség.
jaaa a nem diplomás az tuti gangsta? lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!