Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el, hogy valószínűleg egyedül élem le az egész életem?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, és egyszerűen nem érdeklem a lányokat. Korábban volt már párkapcsolatom, ami hosszabb ideig tartott, de azóta semmi nem jött össze.

Hívő vagyok. A gyülekezetben, ahova járok nincsenek szabad lányok, illetve a szabad lányoknak is megvan a kiszemeltjük, szóval nagyon nem tudok mit tenni. Elkezdtem feladni ezen reményt, hogy inkább akkor egyedül leélem a hátralevő életem. Fogalmam sincs mi a baj velem. Nem vagyok egy tipikus mai menő csávó, azt is tudom.

2021. máj. 29. 15:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Én inkább beszélgetek Jézusról, szentek életéről, és az angyalokról, mint mondjuk a bulikról, politikáról, szépségápolásról, számítógépes dolgokról, pletykákról, ..stb mert az utóbbiak nem érdekelnek. Persze azzal sincs baj, ha a másik embert érdeklik, de nem illenénk össze.

Biztos van olyan lány, aki hasonlít rád, nem kell mindenképpen megváltoznod vagy feladnod. Beszélgess, aztán majd alakul. Ha az elsővel nem is majd a következővel.

2021. máj. 29. 15:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát pont ez az! Én se találok olyat, akivel kölcsönösen működnek az érzelmek.
2021. máj. 29. 15:59
 13/20 anonim válasza:
85%
Az 1. és 7. válaszolót le kéne ütni egy székkel
2021. máj. 29. 16:03
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy valaki hívő nem kell megkövezni,semmivel nem vagy külömb első válaszoló,és nem is hiszem hogy ez miatt nincs barátnőd.

Másnak is nehéz találni főleg hogy megvan húzatva a legtöbb,inkább örülj addig amíg valaki nem hisztizik neked folyamatosan az igényeivel,szexel,pénzel,egyéb problémákkal kapcsolatosan.

Ha már nagyon meguntad úgyis találsz párt magadnak,egyébként attól mert van valakijük beszélgethetsz velük,nem biztos hogy boldogok a kapcsolatukban.

2021. máj. 29. 16:19
 15/20 anonim ***** válasza:
36%

Ne járj ilyen hülyeségekre.

Menj szórakozni

2021. máj. 29. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Találj valami hobbit, munkát vagy egyéb elfoglaltságot és abba fektesd az energiádat. Idővel (remélhetőleg) nem fog érdekelni a társkeresés.
2021. máj. 29. 18:53
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Töltsd le a tindert
2021. máj. 29. 21:44
 18/20 anonim ***** válasza:
61%
Én ia 23 vagyok, nekem még sosem volt senkim. Viszont mostanra már úgy vagyok vele, hogy szarok az egészre, ha esetleg valakivel összedob a sors akkor ok, de én nem fogok senkit sem görcsösen keresni. Jól elvagyok egyedül is. Próbáld meg te is úgy felfogni, hogy lehet pont azért nem találsz senkit, mert rágörcsölsz az egészre. Próbáld meg élvezni az életet, a szingliségnek is megvannak az előnyei.
2021. máj. 30. 07:09
 19/20 anonim ***** válasza:
59%
A vallás az emberiség legnagyobb rákfenéje! Rengeteg ember válik vissza húzódóvá. Bűnt érzel mindig a párkapcsolatban, nem tudsz kibontakozni. Házasság előtt nincs szex, stb. Szóval megkötik a kezedet, farkadat a papok, hitgyülis prédikátorok. Gyüli helyet sportolj, csajozz, szórakozz!
2021. máj. 30. 11:51
 20/20 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, bár nem vagyok vallásos, én is küzdök annak a ténynek a feldolgozásával, hogy valószínűleg nem lesz párom.

Max befogadok pár macskát és macskás bácsi leszek.

A nálam 11 évvel fiatalabb unokatesómnak előbb lesz családja (neki legalább lesz), mint nekem. Tiszta szégyen.

F

2021. jún. 8. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!