Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy valószínűleg egyedül élem le az egész életem?
23 éves vagyok, és egyszerűen nem érdeklem a lányokat. Korábban volt már párkapcsolatom, ami hosszabb ideig tartott, de azóta semmi nem jött össze.
Hívő vagyok. A gyülekezetben, ahova járok nincsenek szabad lányok, illetve a szabad lányoknak is megvan a kiszemeltjük, szóval nagyon nem tudok mit tenni. Elkezdtem feladni ezen reményt, hogy inkább akkor egyedül leélem a hátralevő életem. Fogalmam sincs mi a baj velem. Nem vagyok egy tipikus mai menő csávó, azt is tudom.
Én inkább beszélgetek Jézusról, szentek életéről, és az angyalokról, mint mondjuk a bulikról, politikáról, szépségápolásról, számítógépes dolgokról, pletykákról, ..stb mert az utóbbiak nem érdekelnek. Persze azzal sincs baj, ha a másik embert érdeklik, de nem illenénk össze.
Biztos van olyan lány, aki hasonlít rád, nem kell mindenképpen megváltoznod vagy feladnod. Beszélgess, aztán majd alakul. Ha az elsővel nem is majd a következővel.
Attól hogy valaki hívő nem kell megkövezni,semmivel nem vagy külömb első válaszoló,és nem is hiszem hogy ez miatt nincs barátnőd.
Másnak is nehéz találni főleg hogy megvan húzatva a legtöbb,inkább örülj addig amíg valaki nem hisztizik neked folyamatosan az igényeivel,szexel,pénzel,egyéb problémákkal kapcsolatosan.
Ha már nagyon meguntad úgyis találsz párt magadnak,egyébként attól mert van valakijük beszélgethetsz velük,nem biztos hogy boldogok a kapcsolatukban.
Ne járj ilyen hülyeségekre.
Menj szórakozni
Nem tudom, bár nem vagyok vallásos, én is küzdök annak a ténynek a feldolgozásával, hogy valószínűleg nem lesz párom.
Max befogadok pár macskát és macskás bácsi leszek.
A nálam 11 évvel fiatalabb unokatesómnak előbb lesz családja (neki legalább lesz), mint nekem. Tiszta szégyen.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!