Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális egyedülálló nők? Gyerek nélkül?
Figyelt kérdés
Regeztem tinder bado kombora. Mindegyik elhalt beszélgetés, semmi nem történik. Hogy akarnak így párt keresni?
Persze én meg fizessem prémiumot, goldot, platinumot, meg minden félét, közbe semmi nem történik. Prostizni se tudok elmenni mert annyira felment az áruk most.
hogy jussak szexhez??? Nincs egy értelmes nő akivel lehet beszélgetni?
2021. máj. 28. 20:21
11/14 anonim válasza:
Kinek mi a normális. Lehet nem pont rád vágynak.
12/14 anonim válasza:
Én se értem mi bajuk lehet, annyira csodálatosnak tűnsz az írásaid alapján
13/14 anonim válasza:
Számomra nem teljesen egyértelmű, hogy te most dgópartnert, vagy kapcsolatot keresel. Ha az előbbi, akkor fizesd ki egy hivatásosnál és kész. Ha az utóbbi, akkor meg igencsak rosszul közelítesz.
14/14 anonim válasza:
Ha csak szexhez akarsz jutni, akkor nem mindegy, van-e gyereke vagy nem? Ha meg kapcsolatot akarsz, akkor a stílusodon kell baromi sürgősen változtatni, mert értelmes nő ilyen sudribunkó f...agyúval nem fog leállni, sokkal értelmesebbek között tud válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!