Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó kezdő levél társkeresőn?
Szia xy
Gábor vagyok 34 éves férfi, aki nagyon tud szerezni, bújni. Szeretek filmezni és jókat enni, ezért fontos hogy tudj főzni. Jelenleg kormányablakban vagyok ügyintéző, és jelenleg szüleimmel lakom de ha szeretnéd össze is költözhetünk de addig felesleges elköltözni otthonról főleg anyagi okok miatt.
Hős szerelmes típus vagyok így a csillagokat lehozom a nőnek és ha kell 10 vérebbel is megkűzdenék.
Romantikus típus vagyok, így ha sétálunk és találunk egy padot akkor mielőtt leülne a nő előtte kabátommal letörölném.
Remélem vissza írsz mert nagyon szimpi vagy, te lennél az én választottam ugyanis mindig a férfi választ.
Szép napot
Gábor
"Szeretek filmezni és jókat enni, ezért fontos hogy tudj főzni."
Te nem tudsz főzni? Csak zabálni? Én is szeretek enni, szóval főzhetsz, ha akarsz.
Megküzdenék rövid ö. Meg az a hősszerelmes rész kicsit nyálas meg fura, majd bizonyítsd a tetteiddel a nagy szerelmet. Ezek csak üres szavak egy idegentől egy másik idegennek.
"Romantikus típus vagyok, így ha sétálunk és találunk egy padot akkor mielőtt leülne a nő előtte kabátommal letörölném."
Alany-állítmány teljes katyvasz. Letörölnél egy random nőt egy pad előtt miközben sétálunk?
"te lennél az én választottam ugyanis mindig a férfi választ."
Na ezt úgy ahogy van szedd ki.
😂😂😂
Nem dob fel a tudat, hogy a kormanyablakban ilyenek intezik az ugyeimet.
Hát, nem nőként, de okosabb lenne valami tipikus "témaindító" dolgokkal, kérdésekkel indítani. Pl. ír valami hobbit az adatlapján, kérdezz arra, ha tudsz valamit a témáról, akkor érdemes arról írni, ha mást nem akkor valami személyes anekdotát vagy csak filozofálást.
Én legalábbis így csinálnám. Az öntömjénező részeket viszont hagyd ki, mert arrogáns és ellenszenves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!