Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mindig is sokkal könnyebb volt a társkeresés és az élet mint a férfiaknak, vagy ez csak a mai világ szörnyszülöttje?
"férfiak 99%-a örökre reménytelen szűz incelként szűköl otthon"
Mit kell szívni, hogy ilyeneket képzeljen az ember? Én is kérek a cuccból..
"Mindig is könnyebb volt, aki nőnek született"
Á, igen. Amikor nem lehetett szavazni, amikor el voltak lehetetlenítve, amikor a férfiak felsőbbrendűnek számítottak, amikor vagy az apa vagy a férj irányította őket. Milyen könnyű is volt! Te komolyan ennyire ostoba vagy vagy csak zéró történelemismereted van?
"férfiak 99%-a örökre reménytelen szűz incelként szűköl otthon"
Áltasd magad, a férfiak többsége nem egy ilyen pancser senki. Ne hidd azt, hogy a te nyomorod általános jelenség, mert nagyon nem az.
Szerintem egyik nemnek sem könnyebb a párkeresés.
Aki komoly és tartós kapcsolatot szeretne annak a mai világban nehéz.
Nők hiába kapnak 1000 levelet naponta de sajnos nem tudják közülük kiválasztani azt aki tényleg rendes, normális férfi mert sajnos már bevett szokás a férfiaknák a hazugság és a megjátszás.
Magyarán kb lutri az egész, plusz ha egy nő szeretne gyereket akkor elég nagy rizikót vállal mert a férfi gondol egyet és eltűnik, max fizet pár ezret havonta, a nő meg nevelje a gyereket 20 évig egyedül .
A kérdésben annyi igazság van hogy a nők könnyebben találnak szexre férfit, de ahogy én tapasztalom ott se a nőnek igazán jó az együttlét mert a férfi általában csak magával foglalkozik.
Szóval nincs senkinek szerintem aranyélete mert mindkét nemnél megvannak a nehézségek és a könnyebbségek :)
#11 ez kész 😅 A férfiak 99%-a incel. Végem van 😂😂😂
Nem tudok én már ezekkel az irányzatokkal és elméletekkel lépést tartani.
Eddig úgy tudtam hogy a chadek, a férfiak 20%-a qrogatja a nők 80%-át. Bár sokszor meg azt olvasom hogy csak az erre a tevékenységre alkalmas (külsőleg megfelelő) 10-20%-ot.
Most meg ha a férfiak 99%-a incel akkor az 1%-uk dug. A fene se érti ezt 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!