Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy Photofeeleren kiderül mennyit ér egy férfi valójában?
A nőknek nem releváns oldal szerintem, mert a férfiak szokás szerint minden nőt túlértékelnek és túlpontoznak. Tehát 9-es vagy afölött fog végezni minden nő, hacsak nem extrém dagadt és/vagy extrém csúnya.
Viszont a férfiakat nem pontozzák túl a nők, hacsak valóban nem vonzó.
Minden férfinek van olyan nagyija vagy rokona, aki szerint "ő a legszebb a világon". Így elvileg ha ez igaz lenne, akkor minden férfi Brad Pitt külsejű lenne, de nem ez a helyzet. A photofeeler tökéletes oldal, tökéletes módszer arra, hogy kiderítse egy férfi az igazságot, azt hogy valójában mennyit is ér a nők szemében?

Nekem 3 korul szokott lenni. Nagyjabol en is oda lovom be magam.
36F incel
1-es: Akkor nem csoda, hogy incel vagy.
Hát ezért.
Köszi, hogy megosztottad a saját példádat, ezek szerint hasznos oldal.

Igen, nekem azt adta be, amit vartam :)
Elozo voltam

Nekem 3,6 volt a maximum és én is incel vagyok.
#6: Mindenkit az ellenkező nem pontoz. Még azt is beállíthatod, hogy milyen korosztály legyen. A 35+-os nők pozitívabban pontoznak, a legszigorúbbak a 18-29 közöttiek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!